Ajaminen

Suunnittelimme Mitsubishi ASX:n jokaiseen päivään sopivaksi. Helpon ajettavuuden ansiosta Mitsubishi ASX on valmis myös haastaviin olosuhteisiin.
asx-pakoputki
Auto Stop & Go (AS&G)

Vähennä polttoaineen kulutusta ja päästöjä

Auto Stop & Go sammuttaa moottorin auton pysähtyessä esimerkiksi liikennevaloihin. Järjestelmä vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä sammuttaessaan moottorin, mutta ei katkaise virtaa elektronisista järjestelmistä. Moottori käynnistyy uudelleen välittömästi – matkasi jatkuu odottelematta.
asx-avain
Avaimeton kulku

Avaa auton ovet koskematta avaimiin

Voit pitää avaimet taskussasi tai laukussasi. Ovet avautuvat ja autosi käynnistyy, kun avaimet ovat vain lähettyvillä.
asx-maantie

Korkea ajoasento

Näe enemmän

Mitsubishi ASX:ssä on korotettu ajoasento. Nähdessäsi kauemmas eteenpäin pystyt ennakoimaan paremmin mahdollisia yllättäviä tilanteita.
asx-maasto
Katumaasturin ominaisuudet

Vaivattomasti töyssyjen ja kuoppien yli

Korkean maavaran ansiosta Mitsubishi ASX selviytyy yllättävistäkin tieolosuhteista. Auton sisään ja autosta ulos on lisäksi helppo kulkea.

Suorituskykyiset moottorit

Intelligent Motion

Moottorimme ovat sadan vuoden tuotekehityksen ja innovaation tulosta. Ne ovat erinomaisia suorituskyvyltään ja sisältävät 5 vuoden tai 100 000 km takuun.

Vakionopeudensäädin

Vaivattomampaa pitkän matkan ajoa

Pitkän matkan ajossa maksimiajonopeuden asettaminen on käytännöllistä. Se lisää myös ajomukavuutta, sillä voit vaihtaa ajoasentoa turvallisesti ajon aikana ajonopeuden säilyessä tasaisena. 

Peruutuskamera

Helppo pysäköidä

Peruuttaessa peruutuskamera auttaa sinua tunnistamaan kuinka paljon takanasi on tilaa.
Mitsubishi ASX
Tutustu Mitsubishi ASX:n ulkopuoleen.