Ajaminen

Suunnittelimme uuden Mitsubishi ASX:n jokaiseen päivään sopivaksi. Helpon ajettavuuden ja sähköisesti ohjatun nelivetojärjestelmän ansiosta uusi Mitsubishi ASX on valmis myös haastaviin olosuhteisiin.

Nyt myös nelivetona

Erinomaista pitoa

Nelivetojärjestelmämme (4WD) luotiin hyödyntämällä teknologioita, joita olemme kehittäneet vuosien ajan. Vääntöä ohjataan etupyöriltä takapyörille pidon maksimoimiseksi esimerkiksi liukkaissa olosuhteissa. Aktiivinen ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ASC) analysoi auton liikkeitä ja tarpeen mukaan jakaa vääntöä sekä jarruvoimaa renkaiden välillä vakauden säilyttämiseksi. Tuloksena on parempi ohjattavuus ja käsiteltävyys.

4WD-ajotilat

Lisää pitoa kun sitä tarvitset

Paranna uuden Mitsubishi ASX:n maastoajoa ja vakautta entisestään keskikonsolin nelivetokytkimellä. Paina kytkintä, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Valitse 2WD-, 4WD AUTO- tai 4WD LOCK -ajotila.

Normaalit olosuhteet

2WD

Taloudelliseen ajamiseen normaaleilla, kuivilla teillä ja moottoriteillä.

Heikommat olosuhteet

4WD AUTO

Lisää pitoa ja vakautta huonommissakin olosuhteissa.

Vaikeat olosuhteet

4WD LOCK

Liukkaisiin olosuhteisiin, kuten lumiset tiet tai hiekkatiet. Kun vaaditaan maksimaalista pitoa.

Lähestymiskulma/jättökulma

Poikkea reitiltä

Uuden Mitsubishi ASX:n rungon muoto on suunniteltu siten, että se voi suoriutua myös epätasaisemmassakin maastossa. Uusi Mitsubishi ASX on suunniteltu seikkailuun!

Vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä

Vaivatonta vaihteen vaihtamista

Urheilulliset vaihteenvalitsimet ohjauspyörässä antavat sinulle mahdollisuuden tehdä ajamisesta entistä hauskempaa. Voit helposti valita vaihteen vetämällä valitsinta itseäsi kohti, eikä sinun tarvitse huolehtia ollenkaan kytkimen käytöstä. Kätesi pysyvät ohjauspyörällä ja hallitset näin autoasi paremmin.

Auto Stop & Go (AS&G)

Vähennä polttoaineen kulutusta ja päästöjä

Auto Stop & Go sammuttaa moottorin auton pysähtyessä esimerkiksi liikennevaloihin. Järjestelmä vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä sammuttaessaan moottorin, mutta ei katkaise virtaa elektronisista järjestelmistä. Moottori käynnistyy uudelleen välittömästi – matkasi jatkuu odottelematta.

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Vaivattomampaa pitkän matkan ajoa

Pitkän matkan ajossa maksimiajonopeuden asettaminen on käytännöllistä. Se lisää myös ajomukavuutta, sillä voit vaihtaa ajoasentoa turvallisesti ajon aikana ajonopeuden säilyessä tasaisena. Paina vain jarrua vapauttaaksesi vakionopeudensäädin toiminnastaan.

Uusi 2.0-litrainen bensiinimoottori

Reaktiokykyä taloudellisesti

Uudessa Mitsubishi ASX:ssä on uusi 2.0-litrainen nelisylinterinen MIVEC*-bensiinimoottori. Moottorin yhteyteen on saatavilla joko 5-vaihteinen manuaalivaihteisto tai CVT-automaatti. Uudessa Mitsubishi ASX:ssä on vakiona Auto Stop & Go (AS&G). Uusi moottori tarjoaa lisää tehoa ja vääntöä ollessaan silti taloudellisempi kevyemmän alumiinisen sylinterilohkon ansiosta.

*Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system

Katumaasturin kyvykkyys

Vaivattomasti töyssyjen ja kuoppien yli

Uudessa Mitsubishi ASX:ssä on kaikki katumaasturin hyödyt. Korkean ajoasennon ansiosta näet tien pitkälle edessäsi. Korkean maavaran ansiosta uusi Mitsubishi ASX selviytyy yllättävistäkin tieolosuhteista. Auton sisään ja autosta ulos on lisäksi helppo kulkea.

Uusi Mitsubishi ASX

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?