Ajaminen

Mitsubishi ECLIPSE CROSS on suunniteltu tarjoamaan sinulle paras mahdollinen ajokokemus. Suoraruiskutteinen turbomoottori tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja S-AWC-nelivetojärjestelmä (Super All Wheel Control) paremman vakauden ja ajonhallinnan.

HUD-heijastusnäyttö + kosketuslevy

HUD-järjestelmä näyttää auton tiedot värinäytöllä kojelaudan yläpuolella. Se tarkoittaa, että voit pitää katseesi liikenteessä ja saada ilmoituksia esimerkiksi ajonopeudesta tai jos ovi on jäänyt raolleen. Se on yhteydessä myös kosketuslevyyn, jotta voit nähdä äänitasoja ja enemmän. 

Auto Stop & Go (AS&G)

Vähennä polttoaineen kulutusta ja päästöjä

Auto Stop & Go sammuttaa moottorin auton pysähtyessä esimerkiksi liikennevaloihin. Järjestelmä vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä sammuttaessaan moottorin, mutta ei katkaise virtaa elektronisista järjestelmistä. Moottori käynnistyy uudelleen välittömästi – matkasi jatkuu odottelematta.

Suoraruiskutteinen turbomoottori

Reaktiokykyä

1,5 litran suoraruiskutteinen turbomoottori on suorituskykyinen ja tarjoaa hyvän kiihtyvyyden. Tehokas moottori takaa myös vahvan vetokyvyn. Mitsubishi ECLIPSE CROSS:in vetokyky on jopa 1 600 kg.

Multi Around Monitor - kamerajärjestelmä

Entistä helpompaa pysäköintiä

Hankalat parkkeeraamiset helpottuivat juuri! Auton eteen, taakse ja sivulle (mukaan lukien lintuperspektiivi) asennetut kamerat, näyttävät sinulle kuolleet kulmat ja auttavat pysäköimään entistä helpommin. Kamerat auttavat myös havaitsemaan toiset autot ja jalankulkijat autosi takana.

S-AWC-nelivetojärjestelmä (Super All Wheel Control)

Parempi ohjattavuus ja vakaus

S-AWC-nelivetojärjestelmän ansiosta kaikenlaisilla teillä ajaminen on helpompaa. Järjestelmä yhdistää elektronisesti ohjatun nelivedon Mitsubishi Motorsin aktiiviseen kaarreajon hallintaan, joka käyttää jarrutusvoimaa jakaakseen väännön optimaalisesti vasemman- ja oikeanpuoleisten pyörien välille. Vaikka jarruttaisit tai kiihdyttäisit lumisessa kaarteessa vahingossa liian kovaa, on auto helppo pitää hallinnassa ilman voimakkaita ajoliikkeitä, sillä S-AWC tunnistaa tieolosuhteet reaaliaikaisesti ja säätää jarrutusta ja takatasauspyörästön toimintaa auton suorituskyvyn parantamiseksi. Mittaristossa on merkkivalo, josta näet S-AWC-järjestelmä tilan. Voit valita AUTO-, SNOW- tai GRAVEL-ajotilan riippuen tieolosuhteista, jotta kaarreajo olisi tarkempaa, vakaus parempaa suoralla tiellä ajettaessa ja auton hallinta helpompaa liukkaissa olosuhteissa.

Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC)

Auttaa pitämään turvallisen etäisyyden

Mitsubishi ECLIPSE CROSS:in mukautuva vakionopeudensäädin ylläpitää valitun etäisyyden edellä ajavaan autoon tutkaa käyttäen, jotta ajaminen olisi turvallisempaa ja rennompaa. Se vähentää kuljettajan stressiä etenkin ruuhkaisilla moottoriteillä. Muista, että turvallinen ajaminen on kuitenkin aina kuskin vastuulla. 

Aktiivinen ajonvakaudenhallintajärjestelmä (ASC)

Vakautta ja hallittavuutta

Aktiivinen ajonvakaudenhallintajärjestelmä analysoi antureiden avulla auton liikettä ja tunnistaa pyörien sivuttaisluiston. Ohjaamalla moottorin tehoa ja kohdistamalla jarrutusvoimaa soveltuviin pyöriin ASC auttaa pitämään auton liikkeen vakaana ja hallittavana.

Mitsubishi Eclipse Cross

Tutustu Mitsubishi ECLIPSE CROSS:in ulkopuoleen.