Sisätilat

Mitsubishi ECLIPSE CROSS:in kaikki yksityiskohdat on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja pitämään sinut yhteydessä liitettävyyspalveluiden avulla.

Kaikki tarvittava käsiesi ulottuvilla

Ympärillesi suunnitellut sisätilat

Urheilullinen ja upeasti viimeistelty ohjaamo saa pulssisi kohoamaan ja ajonautinnon huippuunsa. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu valppauden ja hallinnan maksimoimiseksi. Tämän ansiosta ajaminen on intuitiivista ja välitöntä.

Joustavat istuinratkaisut

Nauti mukavuudesta

Mitsubishi ECLIPSE CROSS:issa on tilaa viidelle henkilölle. Istuimet on suunniteltu maksimoimaan selän tuen ja autossa on runsaasti jalkatilaa. Mukavat yhdeksään asentoon kallistettavat ja 200 mm:n liukumavaralla varustetut takaistuimet voidaan asettaa aivan taakse, jolloin takapenkkiläisille saadaan suuri jalkatila. Tällöinkin tavaratilaa on runsaasti ja sitä saadaan tarvittaessa lisää 60:40-suhteessa taittuvien takaistuinten selkänojien ansiosta.

Rockford Fosgate®*-äänentoistojärjestelmä

Ensiluokkaista äänentoistoa

Mitsubishi ECLIPSE CROSS tarjoaa Rockford Fosgaten®* huippuluokan äänentoistojärjestelmän. Yhdeksän ympäri matkustamoa sijoitettua kaiutinta ja subwoofer tuottavat yhdessä upean äänen.

Mitsubishi Multi Communication System (MMCS)

Pysy kartalla

Monitoiminen navigointijärjestelmä näyttää reitin selkeästi. Musiikkia voi säätää suuren kosketusnäytön helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Lisäksi näet näytöstä peruutuskameran, joka tekee parkkeeraamisesta turvallisempaa.

Smartphone Link Display Audio -järjestelmä (SDA) 

Laajentaa maailmaasi

Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.  

Lasikatto

Älä missaa maisemia

Panoraamakaton ansiosta auto tuntuu avoimemmalta ja tilavammalta ja antaa kaikille matkustajille paljon paremman näkymän. Auringon paistaessa voit käyttää sisäänrakennettua sähköistä aurinkosuojaa.

Mitsubishi Eclipse Cross

Tutustu Mitsubishi ECLIPSE CROSS:in turvallisuuteen.