Turvallisuus

Edistyksellistä teknologiaa, mukaan lukien älykkäät sensorit, jotka tarkkailevat ympäristöä ja varoittavat kuljettajaa mahdollisista vaaratilanteista. Mitsubishi ECLIPSE CROSS tarjoaa kaiken kaikkiaan ​​korkeatasoista turvallisuutta.

Etutörmäysvaroitin (FCM)

Turvallisempi törmäyksen sattuessa

Etutörmäysvaroitin auttaa estämään etutörmäyksiä tai vähentämään niistä aiheutuvaa vahinkoa, jos törmäystä ei voi estää. Varoitin reagoi autoihin ja jalankulkijoihin kameran ja lasertutkan avulla. Jos järjestelmä havaitsee törmäysvaaran, kuuluu varoitusääni ja auto hidastaa automaattisesti.

Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC)

Auttaa sinua pitämään turvallisen etäisyyden

Mitsubishi ECLIPSE CROSS:in mukautuva vakionopeudensäädin ylläpitää valitun etäisyyden edellä ajavaan autoon tutkaa käyttäen, jotta ajaminen olisi turvallisempaa ja rennompaa. Se vähentää kuljettajan stressiä etenkin ruuhkaisilla moottoriteillä. Muista, että turvallinen ajaminen on kuitenkin aina kuljettajan vastuulla.

Kaistavaroitin (LDW)

Jos ajelehdit, auto kertoo sen sinulle

Tämä älykäs toiminto antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos auto ajautuu ajokaistaltaan ilman suuntavilkun käyttämistä.

Automaattiset kaukovalot (AHB)

Säätää valot puolestasi

Jotta pimeällä ajaminen olisi turvallisempaa, mukavampaa ja helpompaa, kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloiksi, kun edessä havaitaan muita ajoneuvoja. Valot myös palautuvat kaukovaloiksi automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä valojen säätämiseksi.

Kuolleen kulman varoitin (BSW)

Ei enää kuolleita kulmia

Tämä turvallisuustoiminto käyttää takapuskurin tutka-antureita tunnistaakseen autosi takaosan kuolleissa kulmissa olevat autot. Ovipeiliin syttyy merkkivalo, kun kuolleen kulman varoitin on käytössä ja suuntavilkut eivät ole päällä. Kun toinen auto havaitaan suuntavilkun ollessa päällä, auton puoleisen sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCTA)

Peruuta itsevarmasti

Mittaristoon ilmestyy merkkivalo, kun järjestelmä on käytössä. Jos takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat lähestyvän ajoneuvon peruutusvaihteen ollessa kytkettynä, monitoiminäyttöön tulee varoitusviesti, kuuluu äänimerkki ja molempien sivupeilien merkkivalo vilkkuu.

Multi Around Monitor -kamerajärjestelmä

Näe auto jokaisesta kulmasta

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Se auttaa myös havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana, joka tekee pysäköinnistä turvallisempaa.

Aktiivinen ajonvakaudenhallintajärjestelmä (ASC) 

Vakaata ja hallittavaa liikettä

Järjestelmä varmistaa auton luotettavan käyttäytymisen tunnistamalla ja korjaamalla yli- ja aliohjautumisen. Järjestelmän havaitessa takarenkaan luiston jarruvoimaa ohjataan ulommalle eturenkaalle siten, että muodostuva voima palauttaa auton alkuperäiselle ajolinjalle. Jos järjestelmä havaitsee eturenkaan luiston, se jarruttaa sisempää takarengasta helpottaen auton ohjaamista takaisin ajolinjalleen.

Mäkilähtöavustin (HSA)

Ei auton liukumista taaksepäin

Mäkilähtöavustin estää autoa liukumasta taaksepäin lähdettäessä liikkeelle jyrkässä ylämäessä. Se pitää automaattisesti jarrut päällä enintään kahden sekunnin ajan, kunnes kaasupoljinta painetaan.

RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) -kori

Suunniteltu suojelemaan sinua

Törmäysturvallisuutta on parannettu huomattavasti Mitsubishi Motorsin RISE-korilla (Reinforced Impact Safety Evolution), joka absorboi tehokkaasti törmäysenergiaa ja suojaa koria ja kaikkia matkustajia törmäystilanteessa. Sinä ja matkustajasi olette mahdollisimman turvallisessa ympäristössä, kun sitä eniten tarvitsette.

7 turvatyynyn järjestelmä

Suojaa kaikille matkustajille

Mitsubishi ECLIPSE CROSS suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot. 

Mitsubishi eclipse cross

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?