Ajaminen

Mutaiset reitit? Liukkaat ja lumiset tiet? Kiviset tai mäkiset maastot? Tilanne hallinnassa! Täysin uusi Mitsubishi L200 hallitsee kaikki olosuhteet.

Super Select 4WD-II

Vankkaa ajettavuutta kaikissa olosuhteissa

Täysin uudessa Mitsubishi L200-mallissa on panostettu vakauteen ja vetoon. Jykevä runko lisää vankkaa ajettavuutta, ja aerodynaamisesti muotoiltu kori tarjoaa vakautta maantieajossa. Luotettavan nelivetomallin kehittynyt jousitus antaa tuntumaa pintaolosuhteisiin, jotta tilanne pysyy varmasti hallinnassasi. Ajotilan valitsimella voit siirtyä saumattomasti kaksivedosta (2H) nelivetoon (4H) aina 100 kilometrin tuntinopeuteen asti. Jos maasto käy vaativaksi, voit lukita keskimmäisen tasauspyörästön epätasaiseen maastoon tarkoitetulla 4HLc-asetuksella tai nousua, mutaa ja lunta varten tarkoitetulla 4LLc-asetuksella*.

*Huomioitavaa: Auto on pysäytettävä siirryttäessä 4HLc-asetuksesta 4LLc-asetukseen.  

Off-Road -ajotilat

Suurempi pito tarvittaessa

Paranna täysin uuden Mitsubishi L200:n maasto-ominaisuuksia valitsemalla sopiva ajotila vallitseviin olosuhteisiin. Valitse ajotila helposti painamalla kytkintä, kunnes valitsemasi ajotila ilmestyy ajotietokoneeseen. Ajotilat ovat sora (gravel), muta/lumi (mud/snow), hiekka (sand) ja kivikko (rock)*.

*Rock-ajotila on saatavilla ainoastaan hitaan nelivedon kanssa keskitasauspyörästö lukittuna.

Alamäkihidastin

Itsevarmuutta jyrkkiin mäkiin

Edessä hankala alamäki? Käytä alamäkihidastinta ja täysin uusi Mitsubishi L200 kytkee automaattisesti jarrut säilyttääkseen sen hetkisen ajonopeuden. Voit keskittyä ohjaamiseen sen sijaan, että joutuisit ajattelemaan jarruttamista.

Voimakkaat ja tehokkaat jarrut

Parempi jarrutusteho

18-tuumaisilla vanteilla varustetut mallit tulevat suurilla, tehokkailla ja jäähdytetyillä etujarrulevyillä, jotka lisäävät jarrutustehoa. 

6-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Vaihda sujuvasti SPORT-ajotilaan

Jos haluat nauttia ajomukavuudesta uhraamatta kuitenkaan urheilullisuutta, voit valita 6-nopeuksisen automaattivaihteiston. Sport-tilan avulla voit vaihtaa vaihdetta napsauttamalla vipua ylös tai alas ja nauttia urheilullisesta, manuaalivaihteistonomaisesta ajokokemuksesta.

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Nauti taloudellisesta ajamisesta

6-vaihteinen manuaalivaihteisto takaa ajajalle täyden tehonhallinnan aina ajo-olosuhteiden mukaan. Sujuvat vaihteen vaihdot yhdistettynä kevyeen kytkimen käyttöön tekevät ajamisesta entistä mukavampaa ja henkilöautomaisempaa.

KEVYT 2,2-LITRAINEN TURBODIESELMOOTTORI

Tehokas ja taloudellinen moottori

Täysin uudessa Mitsubishi L200:ssa on uusi ja kevyt 2.2-litrainen turbodieselmoottori. Täysin alumiininen sylinterilohko sekä yhteispaineruiskutusjärjestelmä tekevät autosta erittäin taloudellisen ajaa tinkimättä suorituskyvystä. 

Entistä parempi jousitus

Tasaista kyytiä kaikissa olosuhteissa

Edessä päällekkäiskolmiotukirakenne kierrejousilla ja vakaajalla, takana lehtijouset. Tuloksena vakaa ja miellyttävä ajokokemus vaativimmissakin maastoissa.

Tutustu lisää täysin uuteen Mitsubishi L200:n.