Ajaminen

Koe voima. Koe ajettavuus. Koe ennennäkemättömän mukava uudenlainen auto. Mitsubishi L200 on pick-up ja henkilöauto, joka mullistaa käsityksesi autoilusta.
mitsubishi-l200-double-cab

Super Select 4WD-II

Vankkaa ajettavuutta

Mitsubishi L200-mallissa on panostettu vakauteen ja vetoon. Jykevä runko lisää vankkaa ajettavuutta, ja aerodynaamisesti muotoiltu kori tarjoaa vakautta maantieajossa. Luotettavan nelivetomallin kehittynyt jousitus antaa tuntumaa pintaolosuhteisiin, jotta tilanne pysyy varmasti hallinnassasi. Ajotilan valitsimella voit siirtyä saumattomasti kaksivedosta (2H) nelivetoon (4H) aina 100 kilometrin tuntinopeuteen asti. Jos maasto käy vaativaksi, voit lukita keskimmäisen tasauspyörästön epätasaiseen maastoon tarkoitetulla 4HLc-asetuksella tai nousua, mutaa ja lunta varten tarkoitetulla 4LLc-asetuksella*. *Huomioitavaa: Auto on pysäytettävä siirryttäessä 4HLc-asetuksesta 4LLc-asetukseen.
mitsubishi-l200-maasto
Luotettava kaikissa olosuhteissa

Kestää hankalatkin maastot

Koska haasteita on kaiken muotoisia ja kokoisia, Mitsubishi L200 on suunniteltu kiipeämään, ylittämään, kiertämään ja kestämään rajuimmatkin maastot.
mitsubishi-l200-kaantosade
Luokkansa pienin kääntösäde

Erityisen helppo pysäköidä

Mitsubishi L200:n 5,9 metrin kääntösäde on luokkansa pienin. Pienen kääntösäteen ansiosta L200 on helppo käsitellä.

Kevyt 2,4-litrainen turbodieselmoottori

Voimakasta tehoa

Kevyt alumiiniseoksesta valmistettu moottorilohko ja tarkka common-rail– suoraruiskutusjärjestelmä takaavat erinomaisen polttoainetalouden, pienet CO2-päästöt ja vankan ajettavuuden. Vireä teho ja väkevä vääntömomentti sopivat sekä tositarkoitukseen että huviajeluun.
Automaattivaihteisto
5-vaihteinen automaattivaihteisto

Vaihda sulavasti Sport-ajotilaan

Jos haluat nauttia ajomukavuudesta uhraamatta kuitenkaan urheilullisuutta, voit valita 5-nopeuksisen, saumattoman automaattivaihteiston. Sport-ajotilan avulla voit vaihtaa vaihdetta napsauttamalla vipua ylös tai alas ja nauttia urheilullisesta, manuaalivaihteistonomaisesta ajokokemuksesta.
Manuaalivaihteisto
6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Täysi tehonhallinta

Kuusi manuaalista vaihdetta takaavat ajajalle täyden tehonhallinnan aina ajo-olosuhteiden mukaan. Tukevan valitsimen vaihdevälit ovat miellyttävästi lyhemmät, ja mallissa on hieman kevyempi ja helppokäyttöisempi kytkimenhallinta. Lisäksi laaja välityssuhde lisää polttoainetehokkuutta.
Ohjauspyörä
Vaihteiden vaihto käsin

Vaihda vaihdetta ohjauspyörästä

Sporttisilla vaihteenvalitsimilla voit valita vaihteen napin painalluksella — irrottamatta käsiäsi ratista.
Auto Stop & Go
Auto Stop & Go (AS&G)

Vähennä polttoaineen kulutusta ja päästöjä

Auto Stop & Go sammuttaa moottorin auton pysähtyessä esimerkiksi liikennevaloihin. Järjestelmä vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2 päästöjä sammuttaessaan moottorin, mutta ei katkaise virtaa elektronisista järjestelmistä. Moottori käynnistyy uudelleen välittömästi – matkasi jatkuu odottelematta.
Mitsubishi L200
Tutustu Mitsubishi L200:n ulkopuoleen.