Sisätilat

Entistä laadukkaammat istuimet sekä etuistuinten muotoilu lisäävät kaikkien matkustajien ajonautintoa. Ensiluokkaisen äänieristyksen ja tärinänvaimennuksen ansiosta ajo on hiljaista ja mukavaa. Kaikki mukavan matkan edellytykset ovat kohdallaan aina tavaratiloja myöten. 
mitsubishi-l200-matkustamo
Suuret sisätilat

Tilava matkustamo

Jos valitset 5-paikkaisen Double Cab -version, voit nauttia tilavasta matkustamosta. Jalka- ja pääntilaa on runsaasti sinulle ja matkustajillesi.
mitsubishi-l200-istuimet
Mukavuutta pitkilläkin matkoilla

Laadukkaat istuimet

Istuimet on suunniteltu vartaloa mukaileviksi ja tukemaan hartioita. Syvennetty muotoilu istuimen keskiosassa takaa selälle maksimaalisen tuen. Mitsubishi L200:n saa esimerkiksi sähköisesti säädettävällä kuljettajan istuimella, lämmitettävillä etuistuimilla sekä nahkaverhoilulla.

Ääntä vaimentavat materiaalit

Hiljaisempaa, rentouttavampaa ajoa

Mitsubishi L200:n kojelaudassa on käytetty ääntä vaimentavaa materiaalia. Olemme käyttäneet ääntä vaimentavaa materiaalia myös lattiassa. Jopa lokasuojat on valmistettu niin, että ne tarjoavat ylimääräistä melueristystä.

Mitsubishi Multi Communication System (MMCS)

Pysy kartalla

Monitoiminen navigointijärjestelmä näyttää reitin selkeästi. Musiikkia voi säätää suuren kosketusnäytön helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Lisäksi näet näytöstä peruutuskameran, joten ajo on turvallisempaa.

Ohjauspyörän käyttökytkimet

Kaikki mitä tarvitset käden ulottuvilla

Voit käyttää suosikkilaitteitasi, kuten Bluetooth* handsfree -toiminnallisuutta helposti kontrolloimalla niitä suoraan ohjauspyörästä. 
mitsubishi-l200-ohjauspyora

Ohjauspyörän korkeus- ja syvyyssäätö

Paras mahdollinen ajoasento

Säädä ohjauspyörä täydelliseen korkeuteen ja kulmaan.

Automaattinen kaksialueilmastointi

Tehokas ilmastointijärjestelmä tarjoaa erilliset lämpötilasäädöt kuljettajalle ja matkustajille.

Peruutuskamera

Helppo pysäköidä

Peruuttaessa peruutuskamera auttaa sinua tunnistamaan kuinka paljon takanasi on tilaa.
Mitsubishi L200
Tutustu Mitsubishi L200:n turvallisuuteen.