Sisätilat

Täysin uusi Mitsubishi L200 tarjoaa sisätilat, joita et pick-upilta osaa odottaa: tilava matkustamo, korkealaatuiset istuimet ja ensiluokkainen äänieritys, jonka ansiosta ajo on hiljaista ja mukavaa.

Keskikonsoli

Suunniteltu ympärillesi

Kojelauta ja uudelleen muotoiltu keskikonsoli antavat henkilöautomaisen vaikutelman. Tunnet olevasi ennemmin katumaasturissa kuin pick-upissa. Keskikonsolin käyttökytkimet ovat helposti käden ulottuvilla ajon aikana. 

Mukavat sisätilat

Miellyttävät materiaalit

Mukavuutta ja ajamisen miellyttävyyttä parantavat pehmustettu keskikonsolin sivut, keskikyynärnoja sekä ovipaneelit. Olemme parantaneet myös äänieristystä ja tärinän vaimennusta.

Käytännöllinen design

Tarkoin mietityt yksityiskohdat

Koska panostamme yksityiskohtiin, löydät täysin uudesta Mitsubishi L200-mallista paljon käytännöllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi auton etu- ja takaosaan on sijoitettu älypuhelimille sopivat säilytystilat, USB-latausportit ja paljon säilytystilaa henkilökohtaisille tavaroille.

Avaraa tilaa

Tilava matkustamo

Kaksipaikkainen Club Cab on valoisa ja matkustajille on reilusti jalkatilaa. Jos valitset viisipaikkaisen Double Cab -mallin, saat tilaa jopa kolmelle lisämatkustajalle, tinkimättä matkustusmukavuudesta.

Mittaristo

Selkeämpää informaatiota

Mittariston grafiikka on uusittu, jotta informaatio on helpommin luettavaa. Ajotietokoneen värillinen LCD-näyttö on täysin uusittu, joka antaa tietoa esimerkiksi nelivetoajotiloista ja turvallisuuteen liittyvistä hälytyksistä.

Laadukkaat istuimet

Mukavuutta pitkilläkin matkoilla

Istuimet on suunniteltu vartaloa mukaileviksi ja tukemaan hartioita. Syvennetty muotoilu istuimen keskiosassa takaa selälle maksimaalisen tuen. Täysin uusi Mitsubishi L200 on saatavilla esimerkiksi sähköisesti säädettävällä kuljettajan istuimella, lämmitettävillä etuistuimilla sekä nahkaverhoilulla.

Täysin uusi Mitsubishi L200

Tutustu täysin uuden Mitsubishi L200:n turvallisuuteen.