Turvallisuus

Mitsubishi L200:lla on kauaskantoinen maine luotettavana ja kestävänä hyötyajoneuvona. Täysin uudessa Mitsubishi L200:ssa on lukuisia älykkäitä ominaisuuksia, jotka vievät matkustajien ja kuljettajan turvallisuuden aivan uudelle tasolle.

VIRHEELLISEN KIIHDYTYKSEN ESTOJÄRJESTELMÄ (UMS)

Parkkeeraus tehty entistä helpommaksi

Pysäköitäessä sattuvia törmäyksiä ehkäistään järjestelmällä, joka antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos etu- tai taka-anturit havaitsevat esteen. Järjestelmä myös ohjaa moottorin tehoa, jos vahingossa kiihdytät äkillisesti.      

KUOLLEEN KULMAN VAROITIN (BSW)

Turvallisempaa kaistan vaihtamista

Tämä turvallisuustoiminto käyttää takapuskurin tutka-antureita tunnistaakseen takaosan kuolleissa kulmissa olevat autot ja jalankulkijat. Ovipeiliin syttyy merkkivalo, kun kuolleen kulman varoitin on käytössä ja suuntavilkut eivät ole päällä. Kun toinen auto tai jalankulkija havaitaan suuntavilkun ollessa päällä, auton puoleisen sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

Multi Around Monitor -kamerajärjestelmä

Parkkeeraus tehty entistä helpommaksi

Täysin uuden Mitsubishi L200:n edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Se auttaa myös havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana, joka tekee pysäköinnistä turvallisempaa.

ETUTÖRMÄYSVAROITIN (FCM)

Turvallisempi törmäyksen sattuessa

Etutörmäysvaroitin auttaa estämään etutörmäyksiä tai vähentämään niistä aiheutuvaa vahinkoa, jos törmäystä ei voi estää. Varoitin reagoi autoihin ja jalankulkijoihin kameran ja lasertutkan avulla. Jos järjestelmä havaitsee törmäysvaaran, kuuluu varoitusääni ja auto hidastaa automaattisesti.

RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITUSJÄRJESTELMÄ (RCTA)

Peruuta itsevarmasti

Mittaristoon ilmestyy merkkivalo, kun järjestelmä on käytössä. Jos takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat lähestyvän ajoneuvon peruutusvaihteen ollessa kytkettynä, monitoiminäyttöön tulee varoitusviesti, kuuluu äänimerkki ja molempien sivupeilien merkkivalo vilkkuu.

7 turvatyynyn järjestelmä

Suojaa kaikkia matkustajia

Täysin uusi Mitsubishi L200 suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot.

RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION) -KORI

Ainutlaatuinen korirakenne

RISE on Mitsubishin ainutlaatuinen korirakenne, joka lisää turvallisuutta mahdollisissa törmäystilanteissa. Erittäin kestävä RISE-kori sitoo ja ohjaa energiaa törmäystilanteissa. Törmäyksiä varten lattian etuosaan on lisätty tukipalkki, joka estää matkustamon muodonmuutokset törmäyksessä.

VANKKA JA KEVYT KORI

Kori suojanasi

Kori on erittäin tukeva ja kevyt, sillä siinä on käytetty runsaasti suurlujuusteräslevyjä, jotka parantavat myös törmäysturvallisuutta yhdessä RISE-korirakenteen kanssa. 

TÄYSIN UUSI MISTUBISHI L200

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?