Turvallisuus

Mitsubishi L200:lla on kauaskantoinen maine luotettavana ja kestävänä hyötyajoneuvona. Siinä on myös lukuisia älykkäitä ominaisuuksia, jotka vievät matkustajien ja kuljettajien turvallisuuden aivan uudelle tasolle.

AJONVAKAUTUS- JA LUISTONESTOJÄRJESTELMÄ (ASTC)

Vakautta ja hallittavuutta

ASTC säätelee automaattisesti pyörien jarrutustehoa kaarreajossa, jolloin ajettavuus pysyy vakaana. Hallitsemalla moottorin tehoa ja kohdistamalla pyöriin jarruvoimaa se lisäksi optimoi luistoneston, jolloin vääntömomenttia ei menetetä pyörien pyöriessä. 

ABS-jarrujärjestelmä elektronisella EBD-jarruvoimanjaolla

Jarrutusjärjestelmä

ABS-jarrut estävät pyörien lukkiutumisen hätäjarrutuksen aikana, jolloin auto pysyy paremmin hallinnassa myös liukkailla teillä. Sähköinen jarruvoiman jako (EBD) jakaa jarruvoiman kaikille neljälle pyörälle parantaen jarrutuksen tehokkuutta.

Perävaunun vakautusjärjestelmä (TSA)

Vetovoimaa

Perävaunun vakautusjärjestelmä lisää vakautta hinatessa. Jos auto alkaa heilua, järjestelmä hallitsee automaattisesti moottorin tehoa ja kaikkiin pyöriin kohdistettavaa jarruvoimaa vakauttaakseen auton ja perävaunun.  
mitsubishi-l200-ldw
Kaistavahti (LDW)

Jos ajelehdit, auto kertoo sen sinulle

Jos auto alkaa ajautua pois kaistalta yli 65 kilometrin tuntinopeudella, kaistavahti havaitsee ongelman tuulilasissa olevan kameran avulla ja aktivoi varoitusäänen ja varoitusvalon. 
mitsubishi-l200-hsa
Mäkilähtöavustin (HSA)

Ei auton liukumista taaksepäin

Mäkilähtöavustin tekee jyrkissä ylämäissä liikkeellelähdön helpommaksi, estämällä autoa liukumasta taaksepäin. Kun mäkilähtöavustin on käytössä, se pitää automaattisesti jarrut päällä hetken, jotta kuljettaja ehtii siirtää jalkansa kaasupolkimelle.

RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) -kori

Ainutlaatuinen korirakenne

RISE on Mitsubishin ainutlaatuinen korirakenne, joka lisää turvallisuutta mahdollisissa törmäystilanteissa. Erittäin kestävä RISE-kori sitoo ja ohjaa energiaa törmäystilanteissa. Törmäyksiä varten lattian etuosaan on lisätty tukipalkki, joka estää matkustamon muodonmuutokset törmäyksessä.
mitsubishi-l200-korirakenne
Vankka ja kevyt kori

Kori suojanasi

Kori on erittäin tukeva ja kevyt, sillä siinä on käytetty runsaasti suurlujuusteräslevyjä, jotka parantavat myös törmäysturvallisuutta. 
mitsubishi-l200-turvatyyny
7 turvatyynyn järjestelmä

Suojaa kaikille matkustajille

Mitsubishi L200 suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot.

Säädettävä nopeudenrajoitin

Pysy valitsemassasi nopeudessa

Säädettävä nopeudenrajoitin estää autoa ylittämästä valitsemaasi nopeutta useimmissa tilanteissa. Koska auton nopeutta rajoitetaan säätämällä moottorin vääntömomenttia, voit joutua jarruttamaan alamäessä hidastaaksesi nopeutta. Jos asettamasi nopeus ylittyy, näytölle ilmestyy varoitus ja kuuluu varoitusääni. 

Huomioitavaa: Voit joutua käyttämään jarruja, jotta nopeus ei ylity alamäessä.

Mitsubishi l200
Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?