Ulkopuoli

Täysin uudessa Mitsubishi L200:ssa on voimakas ulkonäkö, tyylikkäät ajovalot ja vankat mittasuhteet. Mutta se on myös paljon muuta kuin mitä ulkokuori kertoo.

DYNAMIC SHIELD -muotoilu

Turvallisempi ja vakaampi

Täysin uudessa Mitsubishi L200-mallissa on uusi voimakas keula DYNAMIC SHIELD -muotoilulla. Se ei vain muodosta vahvaa keulailmettä, se parantaa suorituskykyä ja luo turvaa matkustajille ja jalankulkijoille. Uudistunut konepellin muotoilu ja tuulilasinpyyhkijöiden matalampi asento tarjoavat paremman näkyvyyden.

Uudet LED-ajovalot

Parempaa näkyvyyttä

Erittäin tehokkaat suuret yhdistelmävalaisimet on sijoitettu kauemmas etupuskuriin valaisemaan entistä paremmin edessä olevaa tietä. Myös takana suuret yhdistelmävalaisimet on sijoittettu kauemmas runkoon. Ne ovat myös paremmin reagoivat, joten takanasi olevat autot näkevät sekunnin murto-osassa kun jarrutat. Sivupeilien ulkoreunalla olevat vilkut varoittavat selkeästi pyöräilijöitä, jalankulkijoita ja muita ajoneuvoja aikeistasi kääntyä.

Näyttävät värit

Tee vaikutus

Täysin uusi Mitsubishi L200 on saatavilla useissa näyttävissä eri väreissä. Jos haluat tehdä vaikutuksen, miksi et valitsisi uutta Sunflare Orange -helmiäisväriä?

Reilusti tilaa kuormalle

Selviytyy raskaimmistakin lasteista

Helposti pakattava kuormalava on vahvistettu kestämään vaikeitakin olosuhteita. Tämä tekee täysin uudesta Mitsubishi L200:sta monipuolisen kumppanin niin työmalle kuin viikonloppureissuillesi.

Sähkökäyttöiset sivupeilit integroiduilla suuntavilkuilla

Varoita muita aikeistasi

Sähkökäyttöisissä sivupeileissä on sisääntaitto-ominaisuus, joka suojelee peilejä auton ollessa pysäköitynä. Peileihin integroidut suuntavilkut varoittavat selkeästi muita tienkäyttäjiä aikeistasi kääntyä.

Uudet yksityiskohdat

Vahva ja elegantti

Tutustu yksityiskohtiin, jotka tekevät täysin uudesta Mitsubishi L200:sta erottuvan ja käytännöllisen.

Avaimeton käynnistys ja lukitus

Kätevä ja turvallinen

Avaimeton käynnistys ja lukitus mahdollistavat auton lukitsemisen ja avaamisen ilman avainta. Voit avata ja sulkea ovet yksinkertaisesti painamalla ovenkahvaan sijoitettua nappia. Myös moottorin käynnistäminen ja sammuttaminen tapahtuvat ilman ajoavainta. Paina vain start/stop -kytkintä ja lähde matkaan.

Tutustu Mitsubishi L200:n sisätiloihin.