Ajaminen

Suunnittelimme tämän auton kaikkiin elämäsi osa-alueisiin sopivaksi. Mitsubishi OUTLANDER PHEV on valmis päivittäisiin työmatkoihin ja muihin arjen seikkailuihin. Ajaminen on puhdasta iloa!

Katumaasturin kyvykkyys

Ajamisen hallintaa

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on kaikki katumaasturin edut, kuten korkeampi ajoasento, tilavat sisätilat ja suuri tavaratila.

Kaksoissähkömoottori

Parempi kuin perinteinen katumaasturi

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n etu- ja taka-akseleille asennetut erilliset sähkömoottorit tuottavat uskomattoman herkästi reagoivan nelivedon, joka S-AWC-järjestelmän kanssa takaa erittäin hyvän vakauden sekä ohjaustuntuman. Järjestelmä sallii jopa 135 km/h huippunopeuden EV-tilassa.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Parempaa ajonhallintaa

Mitsubishi OUTLANDER PHEV on ainoa auto joka tarjoaa S-AWC:n sekä kaksoissähkömoottorit yhdistävän nelivedon. Alkujaan rallikäyttöön suunniteltu S-AWC-järjestelmä jakaa optimaalisen väännön ja pidon eri renkaille. Tuloksena on 4WD-järjestelmä, joka tarjoaa paremman vakauden sekä suorituskyvyn niin asfaltilla, soralla kuin lumella.

Lisää S-AWC-teknologiasta

Aktiivinen kääntyvyydenhallinta (AYC)

Tarkempi ohjaus

Aktiivinen kaarreajon hallinta (AYC) parantaa ajamista mutkissa jakamalla jarrutusvoimaa optimaalisesti renkaiden välillä.

Ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ASC)

Vakautta ja hallittavuutta

Ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ASC) analysoi antureiden avulla auton liikettä ja tunnistaa pyörien sivuttaisluiston. Ohjaamalla moottorin tehoa ja kohdistamalla jarrutusvoimaa soveltuviin pyöriin ASC auttaa pitämään auton liikkeen vakaana ja hallittavana.

ABS-jarrujärjestelmä (ABS)

Ei lukkiutuneita jarruja

ABS-jarrujärjestelmä (ABS) estävää pyöriä lukkiutumasta voimakkaassa jarrutuksessa tai jarruttaessa liukkaalla tienpinnalla. Tämä tarkoittaa, että kuljettaja voi pitää hallinnan ja ohjata mahdollisten esteiden ympäri ja/tai välttää törmäyksiä.

Ajotilakytkin

Lisää pitoa kun sitä tarvitset

Paranna Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n maastoajoa ja vakautta entisestään keskikonsolin uudella ajotilakytkimellä. Paina kytkintä, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Valitse SPORT-, ECO-, NORMAL-, SNOW tai LOCK-ajotila.

Uudet ajotilat tekevät S-AWC:stä vieläkin paremman, koska sen avulla voit valita parhaan asetuksen vallitseville tieolosuhteille:

Suorituskyky

Mukavuutta, sulavuutta, nopeutta

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on voimaa. Järjestelmän yhteisteho on jopa 224 hevosvoimaa. Kiihtyvyys on täysin saumatonta, sillä autossa ei ole perinteistä vaihdelaatikkoa.

Multi Around Monitor -kamerajärjestelmä

Parkkeeraa katumaasturisi helposti

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä. Kameroiden avulla näet esimerkiksi kuolleet kulmat, joka tekee pysäköimisestä turvallisempaa.

Urheilullinen Instyle Sport

Valitse urheilullinen Instyle Sport -varustetaso ja saat Instyle-varustetason lisäksi vielä tummakromiset alumiinivanteet, mustat kattokaiteet, tummakrominen etusäleikkö, alumiinikoristeiset polkimet sekä Bilsteinin urheilullinen alustasarja.

Alumiinikoristeiset polkimet

Urheilullinen viimeistely

Alumiinikoristeiset ja pitävät polkimet luovat urheilullisen viimeistelyn ohjaamoon Instyle Sport -varustetasossa. 

Bilsteinin alustasarja

Urheilullista ajamista

Bilstein on valmistanut iskunvaimentimia vuodesta 1954. Instyle Sport on varustettu Bilsteinin iskunvaimentimilla suorituskyvyn ja käsittelyn parantamiseksi sekä vakaamman ajokokemuksen tarjoamiseksi vaativissa olosuhteissa.

Kehittyneet turvallisuusteknologiat

Kokonaisvaltaista turvallisuutta

Kehittyneet turvallisuusteknologiat tukevat turvallista ja itsevarmaa ajamista niin tien päällä kuin hankalissa pysäköintitilanteissakin. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n älykkäät sensorit havinnoivat ympäristöäsi ja varoittavat sinua mahdollisista yllättävistä tilanteista. Mitsubishi OUTLANDER PHEV yhdistää aktiiviset ajoavustimet ja passiivisen turvallisuuden, taatakseen sinulle ja matkustajillesi maksimaalisen turvallisuuden.

Sähkötoiminen käsijarru (EPB) ja paikallaanpitoavustin (BAH)

Ei enää vääntöä käsijarrun kanssa

Sähkötoiminen käsijarru korvaa perinteisen vivun. Vedä ylös aktivoidaksesi ja vapauta painamalla. Se tekee käsijarrun käyttämisen todella helpoksi. Lisäksi paikallaanpitoavustin pitää auton pysähtyneenä esimerkiksi liikennevaloissa, vaikka et painaisi jarrupoljinta.

Lämmitettävä tuulilasi

Hetkessä kirkas ajonäkymä

Lämmityslangat häivyttävät sumun tai huurteen tuulilasista. Näin tuulilasin puhdistumiseen kuluu selvästi vähemmän aikaa verrattuna lämmittimeen tai huurteenpoistoon.

Mitsubishi outlander phev

Tutustu Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n ulkopuoleen.