Ajaminen

Suunnittelimme tämän auton kaikkiin elämäsi osa-alueisiin sopivaksi. Mitsubishi OUTLANDER PHEV on valmis päivittäisiin työmatkoihin ja muihin arjen seikkailuihin. Ajaminen on puhdasta iloa!
Ajamisen hallintaa
Katumaasturin kyvykkyys

Ajamisen hallintaa

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on kaikki katumaasturin edut, kuten korkeampi ajoasento, tilavat sisätilat ja suuri tavaratila.
phev-kaksoissahkomoottori
Kaksoissähkömoottori

Parempi kuin perinteinen katumaasturi

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n etu- ja taka-akseleille asennetut erilliset sähkömoottorit tuottavat uskomattoman herkästi reagoivan nelivedon, joka S-AWC-järjestelmän kanssa takaa erittäin hyvän vakauden sekä ohjaustuntuman. Järjestelmä sallii jopa 135 km/h huippunopeuden EV-tilassa.
outlander-phev-ajonhallinta

S-AWC (Super All Wheel Control)

Parempaa ajonhallintaa

Mitsubishi OUTLANDER PHEV on ainoa auto joka tarjoaa S-AWC:n sekä kaksoissähkömoottorit yhdistävän nelivedon. Alkujaan rallikäyttöön suunniteltu S-AWC-järjestelmä jakaa optimaalisen väännön ja pidon eri renkaille. Tuloksena on 4WD-järjestelmä, joka tarjoaa paremman vakauden sekä suorituskyvyn niin asfaltilla, soralla kuin lumella.

Uudet ajotilat tekevät S-AWC:stä vieläkin paremman, koska sen avulla voit valita parhaan asetuksen vallitseville tieolosuhteille:

phev-suorituskyky
Suorituskyky

Mukavuutta, sulavuutta, nopeutta

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on voimaa. Järjestelmän yhteisteho on jopa 224 hevosvoimaa. Kiihtyvyys on täysin saumatonta, sillä autossa ei ole perinteistä vaihdelaatikkoa.
phev-kamerajarjestelma
Multi Around Monitor -kamerajärjestelmä

Parkkeeraa katumaasturisi helposti

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä. Kameroiden avulla näet esimerkiksi kuolleet kulmat, joka tekee pysäköimisestä turvallisempaa.

Kehittyneet turvallisuusteknologiat

Kokonaisvaltaista turvallisuutta

Kehittyneet turvallisuusteknologiat tukevat turvallista ja itsevarmaa ajamista niin tien päällä kuin hankalissa pysäköintitilanteissakin. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n älykkäät sensorit havinnoivat ympäristöäsi ja varoittavat sinua mahdollisista yllättävistä tilanteista. Mitsubishi OUTLANDER PHEV yhdistää aktiiviset ajoavustimet ja passiivisen turvallisuuden, taatakseen sinulle ja matkustajillesi maksimaalisen turvallisuuden.
phev-epb
Sähkötoiminen käsijarru (EPB)

Ei enää vääntöä käsijarrun kanssa

Sähkötoiminen käsijarru korvaa perinteisen vivun. Vedä ylös aktivoidaksesi ja vapauta painamalla. Se tekee käsijarrun käyttämisen todella helpoksi.
phev-lammitettava-tuulilasi
Lämmitettävä tuulilasi

Hetkessä kirkas ajonäkymä

Lämmityslangat häivyttävät sumun tai huurteen tuulilasista. Näin tuulilasin puhdistumiseen kuluu selvästi vähemmän aikaa verrattuna lämmittimeen tai huurteenpoistoon.
Mitsubishi outlander phev
Tutustu Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n ulkopuoleen.