Seitsemän syytä ostaa Outlander PHEV

Liitä autosi latausasemaan. Liitä itsesi parempaan maailmaan.

#1 SYY

Se on Euroopan johtava ladattava hybridi

Outlander PHEV on saavuttanut suosionsa käytännöllisyydellään: se on kätevä matkakumppani niin päivittäisiin koulu- ja työmatkoihin kuin viikonloppuseikkailuihin. Se on tilava, mukava ja sitä on miellyttävä ajaa.

Yli 200 000 omistajan valitsema

Outlander PHEV on noussut markkinoille tulonsa jälkeen maailman suosituimmaksi ladattavaksi hybridi SUV:ksi. Ihmisiin vetoaa käytännöllinen maastoauto nykyaikaisella hybridi-teknologialla.

#2 SYY

Maastoauto luokkansa parhaalla 4WD-järjestelmällä

Aloitimme nelivetojärjestelmiemme kehittelyn jo 1980-luvulla. Tänä päivänä Outlander PHEV sisältääkin yhden älykkäimmistä ja edistyneimmistä 4WD-järjestelmistä, S-AWC:n (Super All Wheel Control). 

PIDON VARMISTAMINEN KAIKISSA OLOSUHTEISSA

Matkasta riippumatta, tämä ajoneuvo on aina valmiina

Auton edistyksellinen nelivetojärjestelmä hallitsee jokaisen renkaan käyttö- ja jarrutusvoimaa. Tämä tarkoittaa, että Outlander PHEV tarjoaa edistyksellistä vakautta ja hallintaa, mitä tahansa Äiti Luonto tuokaan tiellesi.

#3 SYY

Sydämeltään sähköinen

Olemme kehittäneet EV-teknologiaa jo yli kolmekymmentä vuotta. Itse asiassa lanseerasimme maailman ensimmäisen massatuotetun sähköauton. Olemme vuosien saatossa hioneet EV-teknologiaa kohti huippuansa, ja kehitystyön tulos sykkii myös Mitsubishi Outlander PHEV:n sydämenä.

45km

EV-tilan toimintamatka

Outlander PHEV selviää helposti päivittäisistä koulu- tai työmatkoista pelkällä sähköllä.

4tuntia

Kotilatausasema (90-100%)

Pidempään ei tarvitse odottaa saadaksesi ajoakun täyteen kotilatausasemalla. Voit myös ladata autoasi julkisilla latausasemilla, joita on käytettävissä kaikkialla Euroopassa.

30vuotta

Sähköinen perintö

Näin kauan olemme kehittäneet ja hioneet huippuunsa Outlander PHEV:ssä käytettyä EV-teknologiaa.

#4 SYY

Ei tarvitse huolehtia akun tyhjenemisestä

Outlander PHEV:n toimintamatka on 45 km pelkällä EV-tilalla, joten se selviää ongelmitta pelkällä sähköllä lähes kaikista päivittäisistä asioinneista. Bensiinimoottorin toimintamatka mukaan yhdistettynä auton kokonaistoimintamatka on yli 600 km.

#5 SYY

Kahden maailman parhaat puolet

Mitsubishi Outlander PHEV:ssa on kaksoissähkömoottori ja tavallinen bensiinimoottori, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä. Voit valita sähköajotilan (EV) tai bensiiniajotilan manuaalisesti, tai antaa Outlander PHEV:n valita sopivan ajotilan automaattisesti.

VALITSE HYBRIDIAJO KUN SITÄ TARVITSET

Bensiinimoottori apuna pidempiä matkoja varten

Pidemmillä tai nopeavauhtisimmilla matkoilla, esimerkiksi moottoritiellä ajettaessa, ajo siirtyy sähkömoottoreilta bensiinimoottorille. Toisin sanoen sinulla on tehoa, kun sitä tarvitset.

VALITSE SÄHKÖ EDULLISEMPAAN AJOON

Kaksoissähkömoottori päivittäiseen ajoon

100% sähköinen EV-tila on ihanteellinen lyhyemmille matkoille tai hitaasti etenevässä liikenteessä. Moottori kuluttaa vähemmän ja tämä merkitsee sinulle pienempiä käyttökustannuksia.

#6 SYY

Jopa 61%* vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Ladattava hybridi voi vähentää merkittävästi hiilijalanjälkeäsi.

Mitsubishi Outlander PHEV:llä keskimääräiset hiilidioksidipäästösi ovat vain 46 gm/km**, mikä pidemmällä tähtäimellä parantaa paikallista ilmanlaatua  ja vähentää ympäristövaikutuksia.

#7 SYY

Mielenrauhaa 8 vuoden takuulla

Mitsubishi Outlander PHEV:n mukana tulee Mitsubishin 5 vuoden tehdastakuu. Tämän lisäksi tarjoamme 8 vuoden tai 160 000 kilometrin*** ajoakun takuun.