Sisätilat

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n sisällä on paljon tilaa ja runsaasti ylellisiä ominaisuuksia. Mutta huomaat nopeasti jotain muutakin. Se on hyvin, hyvin hiljainen.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO -JÄRJESTELMÄ (SDA)

Laajentaa maailmaasi

Uusi 8" Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.

Mitsubishi Power Sound System

Lisää äänenvoimakkuutta

Loimme tämän audiojärjestelmän erityisesti uudistuneelle Mitsubishi OUTLANDER PHEV:lle. 510 W:n tehoinen järjestelmä takaa sinulle upean äänimaailman. Edessä oleva titaaninen diskanttikaiutin kattaa ylä-äänet ja ympäri auton sijoitetut muut kaiuttimet tarjoavat rikkaamman ja tasapainoisemman äänen. Tuloksena on audiojärjestelmä, joka on parempi kuin monet kotistereojärjestelmät.

Tilava ja mukava matkustamo

Istu alas ja nauti matkasta

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on isot ovet ja näin auton kyytiin on helppo nousta sisään ja astua ulos. Auton sisällä kaikilla matkustajilla on runsaasti jalka- ja päätilaa, joka takaa matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla. 

Tilava takakontti

Pakkaa kaikki tarvittava mukaan

463 litran tavaratila tarkoittaa, että voit pakata mukaan kaiken matkatavaroista rattaisiin. Takaistuimen selkänojan voi taittaa, jolloin kyytiin mahtuu esimerkiksi pari maastopyörää. Tavaratilan alapuolella on myös tila, joka sopii erinomaisesti latauskaapelin säilyttämiseen. 

Istuinten muotoilu

Mukavuuttaa pitkilläkin matkoilla

Istuimet on suunniteltu takaamaan selälle maksimaalisen tuen. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n saa sähköisesti säädettävällä kuljettajan istuimella ja lämmitettävillä etuistuimilla. Lisäksi uudistuneessa Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on kaikissa varustetasoissa sähköinen ristiseläntuki kuljettajalle.

Mitsubishi outlander phev

Tutustu Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n turvallisuuteen.