Sisätilat

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n sisällä on paljon tilaa ja runsaasti ylellisiä ominaisuuksia. Mutta huomaat nopeasti jotain muutakin. Se on hyvin, hyvin hiljainen.
mitsubishi-outlander-phev-sisatilat
Tilava matkustamo

Istu alas ja nauti matkasta

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on isot ovet ja näin auton kyytiin on helppo nousta sisään ja astua ulos. Auton sisällä kaikilla matkustajilla on runsaasti jalka- ja päätilaa, joka takaa matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla.
  phev-istuin
Istuinten muotoilu 

Mukavuuttaa pitkilläkin matkoilla

Istuimet on suunniteltu takaamaan selälle maksimaalisen tuen. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n saa sähköisesti säädettävällä kuljettajan istuimella ja lämmitettävillä etuistuimilla.

Tilava takakontti

Pakkaa kaikki tarvittava mukaan

463 litran (Instyle ja Instyle Sport -varustelutasoissa 453 litraa) tavaratila tarkoittaa, että voit pakata mukaan kaiken matkatavaroista rattaisiin. Takaistuimen selkänojan voi taittaa, jolloin kyytiin mahtuu esimerkiksi pari maastopyörää. Tavaratilan alapuolella on myös tila, joka sopii erinomaisesti latauskaapelin säilyttämiseen. 
mitsubishi-outlander-phev-aanentoisto
Rockford Fosgate®*-äänentoistojärjestelmä

Ensiluokkaista äänentoistoa

Mitsubishi OUTLANDER PHEV tarjoaa Rockford Fosgaten®* huippuluokan äänentoistojärjestelmän. Yhdeksän ympäri matkustamoa sijoitettua kaiutinta ja subwoofer tuottavat yhdessä upean äänenlaadun.

apple-carplay
Smartphone Link Display Audio -järjestelmä (SDA)

Laajentaa maailmaasi

Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.
phev-ajotietokone
Ajotietokoneen LCD Multi-Information -näyttö

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

Selkeälukuiseen ja tyylikkääseen mittaristoon sisältyy myös LCD monitoimivärinäyttö, joka kertoo sinulle hyödyllisiä tietoja muun muassa polttoaineen keskikulutuksesta, ajetun matkan pituudesta ja ulkolämpötilasta.    
Mitsubishi outlander phev
Tutustu Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n turvallisuuteen.