Ladattava hybriditeknologia

Mitsubishi OUTLANDER PHEV on ladattava hybridi. Siinä on erittäin tehokas 2,4 litran bensiinimoottori ja kaksi teknisesti kehittynyttä sähkökäyttöistä moottoria. 

Ladattava hybridi

Mitä eroa on hybridillä, sähköautolla ja ladattavalla hybridillä?

Hybridi (HEV) käyttää sekä bensiinimoottoria että ajoakkua energianlähteinä. Akku voidaan ladata vain auton ollessa liikkeessä polttomoottorin tai jarrutusenergian avulla. Toimintamatka pelkällä sähköllä on vain muutamia kilometrejä. 

Sähköauto (EV) käyttää vain akkua energianlähteenä eikä siinä ole perinteistä polttomoottoria. Sähköauton voi ladata ulkoisesta virtalähteestä.  

Ladattava hybridi (PHEV) käyttää sekä bensiinimoottoria että ajoakkua energianlähteinä. Toisin kuin perinteinen hybridi (HEV), ladattava hybridi (PHEV) voidaan ladata ulkoisesta virtalähteestä. PHEV:llä voit ajaa jopa kymmeniä kilometrejä pelkällä sähköllä verrattuna tavalliseen hybridiautoon. Toisaalta voit myös käyttää sitä kuten normaalia bensiiniautoa, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi lataamisesta pidemmällä matkalla.  

Huomisen teknologia jo tänään

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä bensiinimoottori tuo tarpeen mukaan perinteistä tehoa. Kahden sähkömoottorin käyttö on hiljaisempaa ja taloudellisempaa. Mitsubishi OUTLANDER PHEV on niin edistynyt, että se vaihtaa saumattomasti molempien kesken ollakseen tehokkain.

Ajotilat

Katso, kuinka kaksoissähkömoottori ja bensiinimoottori toimivat yhdessä erilaisilla matkoilla.

 

 

Jarrutusenergian talteenotto

Lataa akkua ajaessasi

Energiaa syntyy auton jarruttaessa. Mitsubishi OUTLANDER PHEV hyödyntää tätä energiaa, jotta akun varaustilaa voidaan ylläpitää. Toisin sanoen sähkömoottori käyttää auton vauhtia energian talteenottoon, joka muutoin häviäisi jarrulevyistä lämpönä. Ohjauspyörän takana sijaitsevien valitsimien avulla voit hallita regeneroidun energian määrää. Valitse kuudesta tasosta ajo-olosuhteiden mukaan. Tämän innovatiivisen teknologian toinen etu on se, että se on ympäristöystävällisempi: sinun tarvitsee luottaa bensiinimoottoriin harvemmin.

Ajaminen sähköllä

Täydellinen kontrolli kätesi ulottuvilla

Voit valita sähköajon EV–kytkimestä. Sähköllä ajettaessa kilometrikustannukset ovat edullisemmat ja auto kulkee miltei äänettömästi. Kuvittele, että voisit ajaa aamun aikaisina tunteina kaupungin katuja pitkin tai maaseudulla niin, että et häiritsisi ketään.

Matalat CO2-päästöt

Katumaasturi erittäin matalilla CO2-päästöillä

Koska Mitsubishi OUTLANDER PHEV hyödyntää sähköä useammin, se on vihreämpi valinta, sillä hiilidioksidipäästöt ovat vain 46 g/km*.

Mitsubishi Outlander phev

Tutustu Mitsubishi OUTLANDER PHEV -ajokokemukseen.