Turvallisuus

Olemme sitoutuneet luomaan autoja, joita rakastat, ja pitämään rakkaasi turvassa. Älykkäiden sensoreiden ympäröimä ja turvallisella korilla varustettu Mitsubishi OUTLANDER PHEV on kaiken kaikkiaan erittäin turvallinen katumaasturi.

Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC)

Auttaa sinua pitämään turvallisen etäisyyden

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n mukautuva vakionopeudensäädin ylläpitää valitun etäisyyden edellä ajavaan autoon tutkaa käyttäen, jotta ajaminen olisi turvallisempaa ja rennompaa. Se vähentää kuljettajan stressiä etenkin ruuhkaisilla moottoriteillä. Muista, että turvallinen ajaminen on kuitenkin aina kuskin vastuulla. 

ETUTÖRMÄYSVAROITIN (FCM)

Turvallisempi törmäyksen sattuessa

Etutörmäysvaroitin auttaa estämään etutörmäyksiä tai vähentämään niistä aiheutuvaa vahinkoa, jos törmäystä ei voi estää. Varoitin reagoi autoihin ja jalankulkijoihin kameran ja lasertutkan avulla. Jos järjestelmä havaitsee törmäysvaaran, kuuluu varoitusääni ja auto hidastaa automaattisesti.

Kaistavaroitin (LDW)

Jos ajelehdit, auto kertoo sen sinulle

Tämä älykäs toiminto antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos auto ajautuu ajokaistaltaan ilman suuntavilkun käyttämistä.

Automaattiset kaukovalot (AHB)

Säätää valot puolestasi

Jotta pimeällä ajaminen olisi turvallisempaa, mukavampaa ja helpompaa, kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloiksi, kun edessä havaitaan muita ajoneuvoja. Valot myös palautuvat kaukovaloiksi automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä valojen säätämiseksi.

Kuolleen kulman varoitin (BSW)

Ei enää kuolleita kulmia

Tämä turvallisuustoiminto käyttää takapuskurin tutka-antureita tunnistaakseen takaosan kuolleissa kulmissa olevat autot ja jalankulkijat. Ovipeiliin syttyy merkkivalo, kun kuolleen kulman varoitin on käytössä ja suuntavilkut eivät ole päällä. Kun toinen auto tai jalankulkija havaitaan suuntavilkun ollessa päällä, auton puoleisen sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCTA)

Peruuta itsevarmasti

Mittaristoon ilmestyy merkkivalo järjestelmän ollessa käytössä. Jos takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat lähestyvän ajoneuvon peruutusvaihteen ollessa kytkettynä, monitoiminäyttöön tulee varoitusviesti, kuuluu äänimerkki ja molempien sivupeilien merkkivalot vilkkuvat.

Multi Around Monitor - kamerajärjestelmä

Näe auto jokaisesta kulmasta

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Kamerajärjestelmä auttaa havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana, joka tekee pysäköinnistä turvallisempaa.

Virheellisen kiihdytyksen estojärjestelmä (UMS)

Parkkeeraus tehty entistä helpommaksi

Pysäköitäessä sattuvia törmäyksiä ehkäistään järjestelmällä, joka antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos etu- tai taka-anturit havaitsevat esteen. Järjestelmä myös ohjaa moottorin tehoa, jos vahingossa kiihdytät äkillisesti.      

RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) -kori

Ainutlaatuinen korirakenne

RISE on Mitsubishin ainutlaatuinen korirakenne, joka lisää turvallisuutta mahdollisissa törmäystilanteissa. Erittäin kestävä RISE-kori sitoo ja ohjaa energiaa törmäystilanteissa. Törmäyksiä varten lattian etuosaan on lisätty tukipalkki, joka estää matkustamon muodonmuutokset törmäyksessä.

Mitsubishi outlander phev

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?