Ulkopuoli

Mitsubishi OUTLANDER PHEV erottuu joukosta! Voimakas etusäleikkö, tyylikkäät ajovalot ja aerodynaaminen muotoilu kääntävät katseet kaikkialla. 

Dynamic Shield -muotoilu

Turvallisuuden ja suorituskyvyn yhdistelmä

Dynamic Shield -muotoilu on uusien autojemme voimakas keulailme. Se parantaa suorituskykyä ja luo turvaa sekä autolle ja matkustajille.

Uusi Red Diamond -metalliväri

Väri, joka huomataan

Uudistunut Mitsubishi OUTLANDER PHEV on saatavilla uudella syvänpunaisella monikerrosmetallivärillä. Red Diamond -metalliväriin on lisätty helmiäisviimeistely.

LED-ajovalot automaattisella korkeudensäädöllä sekä LED-sumuvalot edessä

Näe enemmän tietä edessäsi

Tyylikkäiden LED-ajovalojen automaattinen korkeudensäätö perustuu kuormaan, kiihdyttämiseen ja jarruttamiseen. Näin ajovalot osoittavat aina sinne, minne niiden kuuluukin, eivätkä häikäise vastaantulevia autoilijoita. LED-sumuvalot auttavat valaisemaan tietä selkeämmäksi valkoisella valolla. LED-päiväajovalot syttyvät automaattisesti auton ollessa liikkeessä, jotta näyt varmasti muille kuljettajille, jalankulkijoille ja pyöräilijöille.

Sähkötoiminen takaluukku

Lastaaminen ja purkaminen tehty helpoksi

Oletko koskaan yrittänyt avata takaluukun kädet täynnä tavaroita? Tiedämme, millaista se on. Siksi Mitsubishi OUTLANDER PHEV:ssä on kolme vaihtoehtoa: voit avata ja sulkea takaluukun avaimella, kojelaudassa olevalla painikkeella tai takaluukun painikkeella.

Sade- ja hämärätunnistimet

Pidä näkökenttäsi selkeänä

Anturit havaitsevat sateen ja valon määrän ja käynnistävät automaattisesti tuulilasin pyyhkimet tai ajovalot tarpeen mukaan. 

Mitsubishi Outlander phev

Tutustu Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n sisätiloihin.