Ajaminen

Tämä on Mitsubishi OUTLANDER:in uusin sukupolvi. Mitsubishi OUTLANDER on valmis päivittäisiin työmatkoihin tai seikkailuihin syvällä maaseudun sydämessä.
outlander-keula
Katumaasturin kyvykkyys

Valmiina seikkailuusi

Mitsubishi OUTLANDER:issa on kaikki katumaasturin edut, kuten korkeampi ajoasento ja korkea maavara, joten se selviytyy yhtä hyvin kuoppaisilla teillä ja epätasaisessa maastossa.
MIVEC-bensiinimoottori
MIVEC-bensiinimoottori

Erittäin polttoainetaloudellinen

Mitsubishi OUTLANDER:in 2-litrainen MIVEC-moottori (MIVEC = Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control) on tehokas, hyvin kiihtyvä ja polttoainetaloudellinen. Tämä tarkoittaa, että vietät vähemmän aikaa tankatessa ja enemmän tien päällä.
multi-around-monitor

Multi-Around Monitor -kamerajärjestelmä

Parkkeeraaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Se auttaa havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana ja tekee pysäköinnistä turvallisempaa.
outlander-sisätilat
Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC)

Vaivatonta ajamista

Aseta valitsemasi nopeus ja Mitsubishi OUTLANDER pysyy siinä. Mukautuva vakionopeudensäädin ylläpitää valitun etäisyyden autosi ja edellä ajavan auton välillä tutkaa käyttäen, jotta ajaminen olisi turvallisempaa ja rennompaa. Se vähentää kuljettajan stressiä etenkin ruuhkaisella moottoritiellä.
sähkötoiminen-käsijarru
Sähkötoiminen käsijarru (EPB)

Käsijarrun käyttäminen on helppoa

Sähkötoiminen käsijarru korvaa perinteisen vivun. Vedä ylös aktivoidaksesi ja vapauta painamalla. Kun pysähdyt liikennevaloihin, Auto-Hold -painike pitää autosi paikallaan, vaikka vapautat jalkasi jarrupolkimelta. Jatkaaksesi matkaa, vapauta jarrut painamalla vain kaasua.

Lämmitettävä tuulilasi

Hetkessä kirkas ajonäkymä

Lämmityslangat häivyttävät sumun tai huurteen tuulilasista. Näin tuulilasin puhdistumiseen kuluu selvästi vähemmän aikaa verrattuna lämmittimeen tai huurteenpoistoon. Täydellinen kylmiin talviaamuihin.
Mitsubishi Outlander
Tutustu Mitsubishi OUTLANDER:in ulkopuoleen.