Ajaminen

Tämä on Mitsubishi OUTLANDER:in uusin sukupolvi. Mitsubishi OUTLANDER on valmis päivittäisiin työmatkoihin tai seikkailuihin syvällä maaseudun sydämessä.

S-AWC-NELIVETO (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

Parempaa ajonhallintaa

Alkujaan rallikäyttöön suunniteltu S-AWC-järjestelmä jakaa optimaalisen väännön ja pidon eri renkaille. Tuloksena on 4WD-järjestelmä, joka tarjoaa paremman vakauden sekä suorituskyvyn niin asfaltilla, soralla kuin lumella.

Ajotilakytkin

Lisää pitoa kun sitä tarvitset

Paranna Mitsubishi OUTLANDER:in maastoajoa ja vakautta entisestään keskikonsolin uudella ajotilakytkimellä. Paina kytkintä, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Valitse ECO-, NORMAL-, SNOW tai GRAVEL-ajotila.

Katumaasturin kyvykkyys

Valmiina seikkailuusi

Mitsubishi OUTLANDER:issa on kaikki katumaasturin edut, kuten korkeampi ajoasento ja korkea maavara, joten se selviytyy yhtä hyvin kuoppaisilla teillä ja epätasaisessa maastossa.

MIVEC-bensiinimoottori

Erittäin polttoainetaloudellinen

Mitsubishi OUTLANDER:in 2-litrainen MIVEC-moottori (MIVEC = Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control) on tehokas, hyvin kiihtyvä ja polttoainetaloudellinen. Tämä tarkoittaa, että vietät vähemmän aikaa tankatessa ja enemmän tien päällä.

Multi-Around Monitor -kamerajärjestelmä

Parkkeeraaminen ei ole ollut koskaan näin helppoa

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Se auttaa havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana ja tekee pysäköinnistä turvallisempaa.

Lämmitettävä tuulilasi

Hetkessä kirkas ajonäkymä

Lämmityslangat häivyttävät sumun tai huurteen tuulilasista. Näin tuulilasin puhdistumiseen kuluu selvästi vähemmän aikaa verrattuna lämmittimeen tai huurteenpoistoon. Täydellinen kylmiin talviaamuihin.

Sähkötoiminen käsijarru (EPB)

Käsijarrun käyttäminen on helppoa

Sähkötoiminen käsijarru korvaa perinteisen vivun. Vedä ylös aktivoidaksesi ja vapauta painamalla. Kun pysähdyt liikennevaloihin, Auto-Hold -painike pitää autosi paikallaan, vaikka vapautat jalkasi jarrupolkimelta. Jatkaaksesi matkaa, vapauta jarrut painamalla vain kaasua.

Mitsubishi Outlander

Tutustu Mitsubishi OUTLANDER:in ulkopuoleen.