Sisätilat

Mitsubishi OUTLANDER:in sisätilat on luotu mukavuutta ja käytännöllisyyttä ajatellen. Jopa kaikkein pisimmät matkat sujuvat vaivattomasti tilavassa matkustamossa ja mukavissa istuimissa. Modernit teknologiaratkaisut tekevät ajomatkasta miellyttävän ja viihtyisän.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO -JÄRJESTELMÄ (SDA)

Laajentaa maailmaasi

Uusi 8" Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.

Mitsubishi Power Sound System

Lisää äänenvoimakkuutta

Loimme tämän audiojärjestelmän erityisesti uudistuneelle Mitsubishi OUTLANDER:ille. 510 W:n tehoinen järjestelmä takaa sinulle upean äänimaailman. Edessä oleva titaaninen diskanttikaiutin kattaa ylä-äänet ja ympäri auton sijoitetut muut kaiuttimet tarjoavat rikkaamman ja tasapainoisemman äänen. Tuloksena on audiojärjestelmä, joka on parempi kuin monet kotistereojärjestelmät.

Istu alas ja nauti matkasta

Tilava matkustamo

Mitsubishi OUTLANDER:issa on isot ovet ja näin auton kyytiin on helppo nousta sisään ja astua ulos. Auton sisällä kaikilla matkustajilla on runsaasti jalka- ja päätilaa, joka takaa matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla.

Maastopyörät mukaan

Istuinten järjestely

Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan järjestellä joustavasti melkeinpä kaikkia mahdollisia matkustajien ja matkatavaroiden yhdistelmiä varten. Kaikkien takaistuinten selkänojat voidaan myös taittaa alas, jolloin saadaan erittäin tilava tasainen tavaratila. Toisen rivin istuimia voi liu’uttaa, jolloin kolmannelle penkkiriville on helpompi päästä.

Mukavuutta pitkälläkin matkalla

Istuinten muotoilu

Istuimet on suunniteltu vartaloa mukaileviksi. Istuimet on saatavilla kaksivärisesti tikatulla kangasverhoilulla tai mustalla tai beigellä laadukkaalla nahkaverhoilulla. Kuljettajan istuin on saatavilla sähkösäädettävänä ja etuistuimien lämmityksellä. Uudistunut Mitsubishi OUTLANDER on varustettu aina kuljettajan sähköisellä ristiseläntuella.

outlander

Tutustu Mitsubishi OUTLANDER:in turvallisuusteknologioihin.