Sisätilat

Mitsubishi OUTLANDER:in sisätilat on luotu mukavuutta ja käytännöllisyyttä ajatellen. Jopa kaikkein pisimmät matkat sujuvat vaivattomasti tilavassa matkustamossa ja mukavissa istuimissa. Modernit teknologiaratkaisut tekevät ajomatkasta miellyttävän ja viihtyisän.
outlander-tilava-matkustamo
Istu alas ja nauti matkasta

Tilava matkustamo

Mitsubishi OUTLANDER:issa on isot ovet ja näin auton kyytiin on helppo nousta sisään ja astua ulos. Auton sisällä kaikilla matkustajilla on runsaasti jalka- ja päätilaa, joka takaa matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla.
outlander-istuinten-jarjestely
Maastopyörät mukaan

Istuinten järjestely

Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan järjestellä joustavasti melkeinpä kaikkia mahdollisia matkustajien ja matkatavaroiden yhdistelmiä varten. Kaikkien takaistuinten selkänojat voidaan myös taittaa alas, jolloin saadaan erittäin tilava tasainen tavaratila. Toisen rivin istuimia voi liu’uttaa, jolloin kolmannelle penkkiriville on helpompi päästä.

Multi Around Monitor -kamerajärjestelmä

Näe auto jokaisesta kulmasta

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Se auttaa havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana ja tekee näin pysäköinnistä turvallisempaa.

Matkustamon säilytysratkaisut

Paljon säilytystilaa

Mielestämme yksikään yksityiskohta ei ole liian pieni huomioon otettavaksi. Siksi käytimme paljon aikaa säilytystiloja miettiessämme. Löydät Mitsubishi OUTLANDER:ista säilytystilaa keskikonsolista, suuret ovitaskut, mukipidikkeet ja jopa aurinkolasipidikkeen. 
outlander-istuinten-muotoilu
Mukavuutta pitkälläkin matkalla

Istuinten muotoilu

Istuimet on suunniteltu vartaloa mukaileviksi. Istuimet on saatavilla kaksivärisesti tikatulla kangasverhoilulla tai mustalla tai beigellä laadukkaalla nahkaverhoilulla. Kuljettajan istuin on saatavilla sähkösäädettävänä ja etuistuimien lämmityksellä.
outlander-mmcs
Pysy kartalla

Mitsubishi Multi Communication System (MMCS)

Monitoiminen navigointijärjestelmä näyttää reitin selkeästi. Musiikkia voi säätää suuren kosketusnäytön helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Lisäksi näet näytöstä peruutuskameran, joten ajo on turvallisempaa.
apple-carplay
SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO -JÄRJESTELMÄ (SDA)

Laajentaa maailmaasi

Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.
outlander-ohjauspyora
Kaikki mitä tarvitset käden ulottuvilla

Ohjauspyörän käyttökytkimet

Useat auton teknologiaratkaisut ovat aivan käden ulottuvilla ohjauspyörään sijoitettujen käyttökytkimien ansiosta. Voit asettaa ajonopeutesi, hallinnoida audiojärjestelmää ja soittaa puheluita Bluetooth:in* kautta.
outlander
Tutustu Mitsubishi OUTLANDER:in turvallisuusteknologioihin.