Turvallisuus

Suunnittelemme turvallisuusratkaisut perin pohjin. Mitsubishi OUTLANDER:issa on turvallisempi jarrutus, turvallisemmat valot ja turvallisempi matkustamo, joka suojaa sinua ja matkustajiasi. 

ETUTÖRMÄYSVAROITIN (FCM)

Turvallisempi törmäyksen sattuessa

Etutörmäysvaroitin auttaa estämään etutörmäyksiä ja vähentämään niistä aiheutuvaa vahinkoa, jos törmäystä ei voi estää. Varoitin reagoi autoihin ja jalankulkijoihin kameran ja lasertutkan avulla. Jos järjestelmä havaitsee törmäysvaaran, kuuluu varoitusääni ja auto hidastaa automaattisesti.

Multi Around Monitor -kamerajärjestelmä

Näe auto jokaisesta kulmasta

Auton edessä, takana ja sivuilla olevien kameroiden (ja lintuperspektiivin) näkymät voidaan esittää erilaisina yhdistelminä, jolloin nähdään, mitä kuolleissa kulmissa on. Se auttaa havaitsemaan toisen auton tai jalankulkijan auton takana ja tekee näin pysäköinnistä turvallisempaa.

MUKAUTUVA VAKIONOPEUSSÄÄDIN (ACC)

Auttaa sinua pitämään turvallisen etäisyyden 

ACC ylläpitää valitun etäisyyden edellä ajavaan autoon tutkaa käyttäen, jotta ajaminen olisi turvallisempaa ja rennompaa. Jos edessä ajava ajoneuvo on liian lähellä, hidastaa tai pysähtyy, mukautuva vakionopeudensäädin hidastaa automaattisesti nopeuttasi tai pysäyttää autosi.

Kaistavaroitin (LDW)

Jos ajelehdit, auto kertoo sen sinulle

Toiminto antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos auto on ajautumassa ajokaistaltaan, eikä suuntavilkkua käytetä.

Automaattiset kaukovalot (AHB)

Säätää valot puolestasi

Jotta pimeällä ajaminen olisi turvallisempaa, mukavampaa ja helpompaa, kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloiksi, kun edessä havaitaan muita ajoneuvoja. Valot myös palautuvat kaukovaloiksi automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä valojen säätämiseksi.

Kuolleen kulman varoitin (BSW)

Ei enää kuolleita kulmia

Tämä turvallisuustoiminto käyttää takapuskurin tutka-antureita tunnistaakseen autosi takaosan kuolleissa kulmissa olevat autot. Ovipeiliin syttyy merkkivalo, kun kuolleen kulman varoitin on käytössä ja suuntavilkut eivät ole päällä. Kun toinen auto havaitaan suuntavilkun ollessa päällä, auton puoleisen sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä (RCTA)

Peruuta itsevarmasti

Mittaristoon ilmestyy merkkivalo, kun RCTA on käytössä. Jos takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat lähestyvän ajoneuvon, kun peruutusvaihde on kytkettynä, monitoiminäyttöön tulee varoitusviesti, kuuluu äänimerkki ja molempien sivupeilien merkkivalot vilkkuvat.

Virheellisen kiihdytyksen estojärjestelmä pysäköitäessä (UMS)

Parkkeeraus tehty entistä helpommaksi

Pysäköitäessä sattuvia törmäyksiä ehkäistään järjestelmällä, joka antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos etu- tai taka-anturit havaitsevat esteen. Järjestelmä myös ohjaa moottorin tehoa, jos vahingossa kiihdytät äkillisesti.

Mäkilähtöavustin (HSA)

Ei auton liukumista taaksepäin

Mäkilähtöavustin tekee jyrkissä ylämäissä liikkeelle lähdön helpommaksi, estämällä autoa liukumasta taaksepäin. Kun mäkilähtöavustin on käytössä, se pitää automaattisesti jarrut päällä hetken, jotta kuljettaja ehtii siirtää jalkansa kaasupolkimelle.

RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) -kori

Ainutlaatuinen korirakenne

Törmäysturvallisuutta on parannettu huomattavasti Mitsubishi Motorsin RISE-korilla (Reinforced Impact Safety Evolution), joka absorboi tehokkaasti törmäysenergiaa, suojaa koria ja kaikkia matkustajia törmäystilanteessa. Sinä ja matkustajasi olette turvassa, kun sitä eniten tarvitsette.

7 turvatyynyn järjestelmä

Suojaa kaikille matkustajille

Mitsubishi OUTLANDER suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot.

Mitsubishi Outlander

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?