Ulkopuoli

Mitsubishi OUTLANDER:illa erotut joukosta! Sen voimakas ulkonäkö aina määrätietoisesta keulasta tyylikkääseen takaosaan henkivät tyylikkyyttä, kestävyyttä ja suorituskykyä. Mitsubishi OUTLANDER kääntää katseita, minne vain menetkin.

UUSI RED DIAMOND -METALLIVÄRI

Väri, joka huomataan

Mitsubishi OUTLANDER on saatavilla uudella syvänpunaisella monikerrosmetallivärillä. Red Diamond -metalliväriin on lisätty helmiäisviimeistely.

Turvallisuuden ja suorituskyvyn yhdistelmä

Dynamic Shield -muotoilu

Dynamic Shield -muotoilu on uusien autojemme voimakas keulailme. Se parantaa suorituskykyä ja luo turvaa sekä autolle että matkustajille.

LED-ajovalot automaattisella korkeudensäädöllä

Näe pidemmälle

Tyylikkäiden LED-ajovalojen automaattinen korkeudensäätö perustuu kuormaan, kiihdyttämiseen ja jarruttamiseen. Näin ajovalot osoittavat aina sinne, minne niiden kuuluukin, eivätkä häikäise vastaantulevia autoilijoita.

Sähkötoiminen takaluukku

Lastaaminen ja purkaminen tehty helpoksi

Oletko koskaan yrittänyt avata takaluukun kädet täynnä tavaroita? Tiedämme, millaista se on. Siksi Mitsubishi OUTLANDER:issa on sinulle kolme vaihtoehtoa: voit avata ja sulkea takaluukun avaimella, kojelaudassa olevalla painikkeella tai takaluukun painikkeella.

Pidä näkökenttäsi selkeänä

Sadetunnistin

On rutiininomaista säätää tuulilasinpyyhkijöitä sateen voimistuessa. Enää sinun ei tarvitse huolehtia tästä. Sadetunnistin käynnistää tuulilasinpyyhkijät automaattisesti, kun tuulilasissa havaitaan kosteutta. Voit siis keskittyä täysin ajamiseen.

Avaimeton lukitusjärjestelmä (KOS)

Avaa auton ovet koskematta avaimiin

Kun avain on mukanasi, voit painaa jomman kumman etuoven tai takaluukun ulkopainiketta lukitaksesi tai avataksesi kaikkien ovien ja takaluukun lukituksen ja painaa moottorin käynnistyspainiketta ohjaamossa moottorin käynnistämiseksi tai sammuttamiseksi.  

Vetokyky

Vaikuttava vetokyky

Mitsubishi OUTLANDER:in vetokyky on 1 600 kg, joka on optimaalinen asuntovaunun tai esimerkiksi mönkijän vetämiseen peräkärryllä.

Mitsubishi Outlander

Tutustu Mitsubishi OUTLANDER:in sisätiloihin.