ASX-omistajille

Tutustu ASX huoltopalveluihin ja -tarjouksiin

ASX:n luottokaveri:

Mitsubishi merkkihuolto

Meillä on ilo onnitella sinua: omistat auton, joka tunnetaan laadustaan. Mutta parastakin autoa on huollettava säännöllisesti ja etenkin ammattitaitoisesti. Vain valtuutetussa Mitsubishi-merkkihuollossa on valmistajan viimeisin tieto ASX:ään liittyvistä huoltotarpeista ja -toimenpiteistä – ja tätä asiantuntemusta kannattaa arvostaa.

KERRALLA KUNTOON

Turvallisuuden suhteen ei kannata tehdä kompromisseja. Valitse autollesi siis parasta ja huollata autosi aina merkkihuollossa – vain siten voit olla varma, että autosi pysyy aitona Mitsubishinä ja tulee kerralla kuntoon.

5 hyvää syytä valita merkkihuolto

1.

Merkkihuolto toimii aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Tämä varmistaa, että autollesi tehdään huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset

2.

Merkkihuollossa säästät aikaasi, koska koulutetut ja ammattitaitoiset mekaanikkomme tuntevat autosi parhaiten.

3.

Säännöllisesti merkkihuollossa huollettu auto on luotettava vuodesta toiseen, lisäksi se säilyttää arvon paremmin

4.

Merkkihuollosta saat alkuperäiset varaosat kilpailukykyiseen hintaan kahden vuoden takuulla

5.

Merkkihuollosta saat autollesi Mitsubishi MAP-ajoturvan vuodeksi

VARAA HUOLTOSI VERKOSSA

Voit valita autollesi sopivan huoltokokonaisuuden itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan, sekä tarkistaa huoltosi hinnan.

Pidämme sinut liikkeellä

Merkkihuollosta Mitsubishi MAP-ajoturvapalvelu vuodeksi

Miltä kuulostaa, jos tietäisit, ettei matkasi katkea koskaan – liikuitpa autollasi sitten Suomessa tai Euroopassa. Mitsubishin omistajana matkasi jatkuu aina ja saat nauttia enemmän.

MAP-ajoturvapalvelu

Apua paikalle, oli kyseessä tekninen tai muu vika

MAP-ajoturvapalvelu on kattava liikkuvuuspalvelu, joka huolehtii matkan jatkumisesta yllättävissäkin tilanteissa, olipa kyseessä tekninen tai itse vahingossa aiheutettu vika.

Renkaan puhkeaminen, polttoaineen loppuminen tai pienikin tekninen ongelma voi tyssätä hetkessä mukavasti alkaneen matkan.

SIJAISAUTO ALLE TAI HOTELLIIN YÖKSI

Jos olet yli 50 km:n päässä kotoasi ja autoasi ei saada kuntoon samana päivänä, niin MAP tarjoaa sinulle majoituksen neljään yöhön asti tai sijaisauton viideksi työpäiväksi. Varsin huoletonta siis. Liikkuvuuspalvelu varmistaa perillepääsysi paitsi Suomessa, myös yli 30 Euroopan maassa.

Mitsubishin määräaikais- tai timanttihuoltoon sisältyy aina ajoturvapalvelu seuraavaan huoltoon asti veloituksetta. Sinun tarvitsee siis vain huollattaa ASX-autosi Mitsubishi merkkihuollossa, näin varmistat ajoturvapalvelun jatkumisen vuodesta toiseen*.

Mitsubishi Huoltoraha

Hae Mitsubishi Huoltoraha arjen yllättäviin kuluihin

Mitsubishi Huoltoraha on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä ostokset aina 3000 euroon asti. Tällä tavalla sinun on mahdollista huoltaa tai korjata autosi tai vaikkapa varustella lisää autoasi vastaamaan tarpeitasi ja maksaa hankinta erissä. Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

TUTUSTU HUOLTORAHAAN

Huoltotarjoukset

Hyödynnä Mitsubishi ASX -omistajan huipputarjoukset huollon yhteydessä!

Aidot Mitsubishi–jarruosat asennettuna alkaen 99 €

Mitsubishi-jarruosat on suunniteltu erityisesti sinun autoosi sopiviksi. Alla hintaesimerkkejä jarruosista sisältäen asennuksen.

ASX, kaikki mallit →
Jarrupalasarja eteen/taakse

99 €

Jarrupalasarja ja -levyt eteen/taakse 

279 €

alkuperäiset pyyhkijänsulkasarjat

29 € / 39 €

Mitsubishi merkkihuollosta alkuperäiset pyyhkijänsulkasarjat alkaen 29 € / Flat Blade pyyhkijänsulkasarja 39 €

Raitisilmasuodattimet

39 € / 49 €

Raitisilmasuodatin vaihdettuna määräaikaishuollon yhteydessä 39 € / 49 € aktiivihiili (Niissä huolloissa missä vaihto ei kuulu huolto-ohjelmaan)

ASX Ilmansuodatin

59 €

ASX ilmansuodatin vaihdettuna nyt 59 €