Hintaluokkansa haluttavin

Eclipse Cross PHEV on sorateille syntynyt ja lumeen luotu neliveto. Uraauurtavalla hybriditeknologialla varusteltu Eclipse Cross PHEV nyt alkaen 35 990 € tai käyttöetu alkaen 500 €/kk.

  • Aina neliveto

  • Taloudellisesti sähköllä jopa 45 km

  • 80 % pikalataus 25 minuutissa

  • 5 vuoden takuu

  • 1500 kg vetomahdollisuus

Nyt kahden viikon toimituksella!

Edistyksellinen ja erinomaisesti varusteltu SUV

Miksi tyytyisit vähempään?

Ladattavassa Eclipse Cross -lataushybridissa yhdistyvät innovatiivinen hybriditeknologia sekä veistoksellinen muotoilu. Eclipse Cross PHEV erottuu ulkonäkönsä ansiosta, mutta myös toimintamatkansa riittävyydessä sekä edullisissa käyttökustannuksissa. Lisäksi annamme kaikkiin autoihin 5 vuoden takuun, joka on yksi markkinoiden pisimmistä.

Ei siis ihme, että Eclipse Cross PHEV on hintaluokkansa haluttavin SUV.

Tutustu lisää Mitsubishi ECLIPSE CROSS PHEV -malliin:

Koe ja tunne

Koeaja edistyksellinen hybriditeknologia

Eclipse Cross PHEV on luotu Suomen sorateille ja talviolosuhteisiin. Koeaja uraauurtavalla hybriditeknologialla varusteltu neliveto, niin tiedät, mistä puhumme. Varaa Eclipse Cross PHEV:n koeajo lähimmältä jälleenmyyjältäsi alempana olevasta lomakkeesta.

Vaihtotarjous

Ole osa autoilun tulevaisuutta

Pyydä houkutteleva vaihtotarjous nykyisestä autostasi lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Uudet Eclipse Cross PHEV -autot saatavilla nyt kahden viikon toimitusajalla!

Varaa koeajo

toukokuu 2024

MTKTPLS

Yhteystietosi

Toivomasi yhetydenottotapa:
Henkilötiedot*
Olemme pyytäneet, että jaat henkilötietoja kanssamme. Tutustu tietosuojaselosteeseemme ja henkilötietojen käyttötarkoitukseen.