Mallistomme

Jos etsit katumaasturia, kompaktia kaupunkiautoa, ladattavaa hybridiä tai pick-upia, löydät meiltä varmasti sinulle sopivan auton.

ASX

*Alkaen €22,990

Uusi Mitsubishi ASX - Urbaani klassikko. Kompakti katumaasturi on sekä käytännöllinen että taloudellinen, joten se sopii elämäsi jokaiseen osa-alueeseen ja budjettiisi.

Bensiini

5 Istuimet

OUTLANDER PHEV

*Alkaen €42,990

Uudistunut aito ja alkuperäinen Hybridikuningas. Ladattava hybridikatumaasturi pienillä käyttökustannuksilla ja erinomaisilla ajo-ominaisuuksilla.

Bensiini

5 Istuimet

ECLIPSE CROSS PHEV

Tyylikäs nelivetoinen katumaasturi Eclipse Cross nyt ladattavana hybridinä! Kattava varustelu, sekä vakiovarusteina olevat S-AWC -neliveto ja automaattivaihteisto takaavat etenemiskyvyn ja ajonautinnon kaikissa olosuhteissa.

ECLIPSE CROSS

*Alkaen €24,390

Valmiina toimintaan. Keskikokoinen sporttinen katumaasturi, jonka persoonallinen muotoilu erottuu katukuvasta.

Bensiini

5 Istuimet

L200

*Alkaen €38,390

Täysin uusi Mitsubishi L200 - Timantinkova. Tämä työhön ja vapaa-aikaan soveltuva pick-up on rakennettu kuljettamaan, kipuamaan ja kestämään haastavimmatkin olosuhteet.

Diesel

2/5 Istuimet

OUTLANDER

*Alkaen €28,990

Perheauton uusi määritelmä. Tilava ja monipuolinen katumaasturi, joka sopii erinomaisesti perheille ja on varusteltu modernin elämän vaatimuksiin sopivaksi.

Bensiini

7/5 Istuimet

SPACE STAR

*Alkaen €14,990

Uusi Mitsubishi Space Star - Tyylikkäästi kompakti. Kompakti ja luotettava kaupunkiauto, joka on helppo pysäköidä ja taloudellinen ajaa.

Bensiini

5 Istuimet