Mitsubishi merkkihuolto

Turvallisuuden suhteen ei kannata tehdä kompromisseja. Valitse autollesi siis parasta ja huollata autosi aina merkkihuollossa – vain siten voit olla varma, että autosi pysyy aitona Mitsubishinä ja tulee kerralla kuntoon.

Mitsubishi-omistajan luottokaveri:

Merkkihuolto

Meillä on ilo onnitella sinua: omistat auton, joka tunnetaan laadustaan. Mutta parastakin autoa on huollettava säännöllisesti ja etenkin ammattitaitoisesti. Vain valtuutetussa Mitsubishi-merkkihuollossa on valmistajan viimeisin tieto Outlander PHEV:iin liittyvistä huoltotarpeista ja -toimenpiteistä – ja tätä asiantuntemusta kannattaa arvostaa.

Varaa huolto

5 hyvää syytä valita merkkihuolto

1.

Merkkihuolto toimii aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Tämä varmistaa, että autollesi tehdään huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset

2.

Merkkihuollossa säästät aikaasi, koska PHEV-koulutetut ja ammattitaitoiset mekaanikkomme tuntevat autosi parhaiten.

3.

Säännöllisesti merkkihuollossa huollettu auto on luotettava vuodesta toiseen, lisäksi se säilyttää arvon paremmin

4.

Merkkihuollosta saat alkuperäiset varaosat kilpailukykyiseen hintaan kahden vuoden takuulla

5.

Merkkihuollosta saat autollesi Mitsubishi MAP-ajoturvan vuodeksi

VARAA HUOLTOSI VERKOSSA

Voit valita autollesi sopivan huoltokokonaisuuden itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan, sekä tarkistaa huoltosi hinnan.

Huollon asiakaslupaus:

Aja rauhallisin mielin

Jokaista autoamme tukee kaikenkattava huollon asiakaslupaus, sisältäen 5 vuoden ajoneuvo- ja lisävarustetakuun, 5 vuoden 24/7 Mitsubishi-ajoturvapalvelun sekä veloituksettoman ja asiantuntevan kuntotarkastuksen.

Olemme varmoja Mitsubishisi suorituskyvystä ja luotettavuudesta, ja asiakaslupauksemme tarkoittaa, että sinäkin voit olla – nauti jokaisesta seikkailusta täydellisen rauhallisin mielin, koska me huolehdimme sinusta ja autostasi.

Huollon asiakaslupaus

Huollon tarjoukset

Mitsubishi merkkihuolto haluaa asiakkaillemme vain parasta. Ajankohtaiset tarjouksemme tarjoavat laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan. Laadusta tinkimättä!

Huolentonta autoilua jopa viideksi vuodeksi

Huolenpitosopimus

Anna meidän pitää huolta, että autosi on aina kunnossa. Mitsubishi huolenpitosopimus kattaa kaikki auton huoltoon liittyvät kustannukset, kuukausimaksun summa määräytyy sopimuksen pituuden ja ajomäärän perusteella.

Pidämme sinut liikeellä

MAP-ajoturvapalvelu

MAP-ajoturvapalvelu on kattava liikkuvuuspalvelu, joka huolehtii matkan jatkumisesta yllättävissäkin tilanteissa, olipa kyseessä tekninen tai itse vahingossa aiheutettu vika.

Jos olet yli 50 kilometrin päässä kotoasi ja autoasi ei saada kuntoon samana päivänä, MAP tarjoaa sinulle majoituksen neljään yöhön asti tai sijaisauton viideksi työpäiväksi. Varsin huoletonta, siis. Liikkuvuuspalvelu varmistaa perillepääsysi paitsi Suomessa, myös yli 30 Euroopan maassa.

Alkuperäiset varaosat

Sama DNA

100 % Mitsubishi, 0 % kompromissi

Pidä autosi 100 % Mitsubishina asiantuntevasti suunniteltujen ja perusteellisesti testattujen alkuperäisten Mitsubishi-varaosien avulla. Ne on valmistettu yhtä huolellisesti turvallisuuden, laadun, suorituskyvyn ja kestävyyden suhteen, kuin jokainen valmistamamme auto. Voit luottaa jokaisessa seikkailussasi Mitsubishin alkuperäisten varaosien suorituskykyyn ja kestävyyteen.

Suunniteltu sinun Mitsubishiisi

Suorituskyky täydellisessä harmoniassa

Mitsubishin alkuperäiset varaosat sopivat autoosi aina täydellisesti. Ne on suunniteltu samaan aikaan kuin Mitsubishisi. Ja aivan kuten automme, alkuperäiset varaosat on testattu perusteellisesti, joten voit olla varma, että autosi suorituskyky säilyy niiden avulla alkuperäisellä tasolla vuosien ajan.

Suorituskykyä ja luotettavuutta

Aitouden arvo

Mitsubishin alkuperäisten varaosien käyttäminen pitää yllä Mitsubishisi alkuperäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Ne osoittavat selvästi, että alkuperäisyyttä ei yksikertaisesti voida korvata.

Mitsubishi Huoltoraha

Hae Mitsubishi Huoltoraha arjen yllättäviin kuluihin

Mitsubishi Huoltoraha on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä ostokset aina 3 000 euroon asti. Tällä tavalla sinun on mahdollista huoltaa tai korjata autosi tai vaikkapa varustella lisää autoasi vastaamaan tarpeitasi ja maksaa hankinta erissä. Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

TUTUSTU HUOLTORAHAAN