Huollon tarjoukset

Mitsubishi merkkihuolto haluaa asiakkaillemme vain parasta. Ajankohtaiset tarjouksemme tarjoavat laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan. Laadusta tinkimättä!

Moottoriöljyt

5 litraa / 1 litra

Alkuperäiset Mitsubishi Motors öljyt on suunniteltu autosi parhaaksi. Löydät täyden linjaston Mitsubishi Motors moottori- ja voimansiirtoöljyjä lähimmästä Mitsubishi merkkihuollosta.

Pyyhkijänsulkasarjat

29 € / 39 €

Alkuperäiset Mitsubishi Motors tuulilasinpyyhkijänsulat 29 € / pari, FlatBlade-pyyhkijänsulat 39 € / pari. Hae omasi lähimmästä Mitsubishi merkkihuollosta.

Jarruosat

Alkaen 99 €

Mitsubishi -jarruosat on suunniteltu erityisesti sinun autoosi sopiviksi. Jarrupalasarja eteen/taakse asennettuna alkaen 99 €. Jarrulevyt ja jarrupalasarja eteen/taakse asennettuna alkaen 279 €.

Lisävarustetarjous

Taakkateline + Thulen suksiboksi 690 €

Talven pakettitarjouksena alkuperäinen Mitsubishi-taakkateline ja Thulen suksiboksi yhteishintaan 690 €!

Tarjous on voimassa helmikuun 2022 loppuun asti ja siihen ovat oikeutettuja kaikki ASX, Outlander, Outlander PHEV, Eclipse Cross ja Eclipse Cross PHEV -omistajat. Tuotteet ovat saatavilla kaikista Mitsubishi-huoltopisteistä.

Raitisilmasuodatin

ASX, Eclipse Cross, Eclipse Cross PHEV, Outlander 2013→, Outlander PHEV

Aktiivihiili-raitisilmasuodatin vaihdettuna määräaikaishuollon yhteydessä 49 €.

Ilmansuodatin

ASX

Ilmansuodatin vaihdettuna ASX-malleihin vaihdettuna huollon yhteydessä 59 €.

DEFA EV-latauskaapeli Mode 3

Outlander PHEV

DEFA EV-latauskaapeli Mode 3 tarjoushintaan 189 €. Kaapelia käytetään kiinteissä latausasemissa, joissa on latauspistorasia. Mode 3 käy myös sähköauton lataamiseen ja kaapelia on saatavilla eri pituisina ja eri teholuokilla. Pituus 7,5 m, T2-T1 (type1), 1 vaihe 16A.