konseptiauto-lumi

Tutustu Mitsubishi Motorsiin

Tutustu filosofiaamme, historiaamme ja kehittämiimme konseptiautoihin.

Filosofiamme

Drive your Ambition

Drive your Ambition - meidän maailmanlaajuinen sloganimme. Näet sen monissa paikoissa, kuten mainoksissamme, esitteissämme ja myymälöissämme. Mutta se on enemmän kuin slogan. Meille se edustaa jotain paljon suurempaa.

LUE LISÄÄ

Jatkuva sitoutumisemme kuljettajiimme

Drive your Ambition on tehokas julkilausuma jatkuvasta sitoutumisestamme kuljettajiemme tavoitteisiin. Kun puhumme kuljettajistamme, tarkoitamme kaikkia teitä, jotka kokevat intohimoa autoihimme.

Perintömme

Mitsubishi Motors 100 vuotta

Autoteollisuuden tarinamme alkoi vuonna 1917. Tämä oli vuosi, jolloin aloimme kehittämään ensimmäistä autoamme, Model-A:ta. Vuonna 2017 Mitsubishi Motors juhli sadatta vuottaan autoteollisuudessa. Koko tämän ajan olemme sitoutuneet autoteollisuuden edistämiseen rohkeilla innovaatioillamme.

Olemme pioneerejä

1982: Mitsubishi Pajero/Montero perusti SUV-markkinat. 2009: Lanseerasimme Mitsubishi i-MiEV:in, maailman ensimmäisen massamarkkinoilla saatavilla olevan täyssähköauton. 2013: Mitsubishi OUTLANDER PHEV lanseerasi ladattavien hybridien markkinat.

Ylpeästi osana Mitsubishi-konsernia

Vuonna 2020 juhlimme uutta virstanpylvästä: 150. vuotta osana Mitsubishi-konsernia. Lukuisista yrityksistä koostuva ja useilla eri toimialoilla toimiva konserni kattaa teollisuudenalat kylmäsäilytyksestä laivateollisuuteen. Olemme ylpeitä siitä, että Mitsubishi Motorsissa ja koko konsernissa on perintönä huippuosaamista.

Innovaatiot

Jatkuvaa kehitystä

Olisi helppoa olla tyytyväinen: olemme valmistaneet palkittuja autoja ja voisimme jättää sen siihen. Mutta tämä ei ole tarpeeksi meille, emmekä usko, että se on tarpeeksi myöskään sinulle. Tavoitteenamme on tehdä vielä paljon enemmän.

Jatkuvaa itsensä haastamista

Haluamme kuljettajiemme kokevan asioita, joita he eivät ole ennen kokeneet. Niinpä jatkamme Mitsubishi-kuljettajien tukemista heidän päämäärissään, itsensä haastamisessa ja elämänsä laajentamisessa.

Miten voimme tehdä sen? Parantamalla katumaastureitamme innovatiivisilla teknologioilla ja insinöörityötaidolla. Teemme sen myös varmistamalla, että sähköautomme tuottavat erinomaisia ajokokemuksia. Ja lisäksi integroimalla älykkäästi uusia teknologioita, jotka tekevät autoistamme jännittäviä ja vallankumouksellisia.

Sähköautoteknologia

Tulevaisuus on sähköinen

Aloimme keskittyä sähköajoneuvoihin jo vuonna 1970. Vuonna 2009 julkistimme Mitsubishi i-MiEV:n, maailman ensimmäisen massamarkkinoilla saatavilla olevan täyssähköauton. Neljä vuotta myöhemmin julkaisimme Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n, maailman ensimmäisen ladattavan hybridikatumaasturin.

Maailman ensimmäinen ladattava hybridikatumaasturi

Vuonna 2013 lanseerasimme Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n, maailman ensimmäisen ladattavan hybridikatumaasturin. Mitsubishi OUTLANDER PHEV vahvisti asemamme yhtenä maailman johtavista toimijoista vaihtoehtoisten käyttövoimien alalla. Parannamme edelleen sähköautojemme kiihtyvyyttä ja hiljaisuutta, jotka ovat todellisia sähköautojen suorituskyvyn tunnusmerkkejä.

Konseptiautomme

e-VOLUUTIO on alkanut

Haluatko nähdä, mitä olemme parhaillaan tekemässä? Marraskuussa 2017 järjestetyssä 45. Tokion kansainvälisessä autonäyttelyssä julkistimme e-EVOLUTION -konseptiautomme.

Tutustu tulevaisuuteen

Tämä auto vahvistaa jatkuvaa sitoutumistamme Mitsubishi-kuljettajien arvoihin ja heidän autoilleen asettamiin vaatimuksiin. Se edustaa kaikkia vahvuuksiamme katumaasturitekniikassa, sähköistämisessä ja tekoälyä (AI) hyödyntävässä järjestelmäintegraatiossa, jotta voit tuntea olevasi enemmän yhteydessä autoon kuin koskaan ennen. Tämä on tulevaisuutta.