Vastuuvapauslauseke

Tämän sivuston sisältämien tietojen tarkoituksena on ainoastaan antaa yleisiä ohjeita henkilökohtaiseen käyttöön liittyvistä asioista. Mitsubishi Suomi (Astara Auto Finland Oy) tarjoaa tiedot käytettäväksi siinä ymmärryksessä, että emme anna neuvoja tai palveluja autojen ostajille tai myy autoja. Tietoja ei siksi tule käyttää korvaamaan tässä sivustossa mainittujen autojen myyjien kanssa tekemiäsi neuvotteluja tai neuvoja.

Vaikka olemme yrittäneet varmistaa, että tämän sivuston sisältämät tiedot on saatu luotettavista lähteistä, emme ole vastuussa mahdollisista virheistä tai puutteista. Kaikki tämän sivuston tiedot toimitetaan käyttäjälle ilman minkäänlaista takuuta tietojen täydellisyydestä, tarkkuudesta tai ajantasaisuudesta sekä ilman minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta, mukaan lukien muun muassa takuun suorituskyvystä, tyydyttävästä laadusta tai sopivuudesta mihin tahansa tarkoitukseen Suomen lainsäädännön puitteissa. Käyttäjä hyväksyy täyden vastuun sivuston käytöstä.

Käyttäjän vastuulla on tiedostaa, että tämän sivuston tiedot eivät välttämättä ole luotettavia, sekä olla käyttämättä tietoja riippumattomien tutkimusten ja oman hyvän teknisen ja liiketoiminnallisen harkintansa sijasta. Emme ota vastuuta käyttäjälle aiheutuneista sopimus- tai rikkomusperusteisista (mukaan lukien laiminlyönti) vahingoista, menetyksistä tai kuluista, jotka liittyvät tämän sivuston sisältämien tietojen perusteella tehtyihin toimiin tai toimimatta jättämisiin.

Tämä sivusto, mukaan lukien muun muassa teksti, sisältö, valokuvat, video, ääni ja grafiikka, on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä tai muilla omistusoikeuksilla. Kaikki yksittäiset artikkelit, raportit ja muut sivuston osat saattavat olla tekijänoikeuksien alaisia. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaikkia tämän sivuston sisältämiä tekijänoikeusilmoituksia tai -rajoituksia.

Jos päätät ladata, tulostaa tai kopioida sivuston sisältöä, se on tehtävä näiden ehtojen mukaisesti. Tällainen toiminta on sallittua vain henkilökohtaiseen käyttöön tai kolmansille osapuolille luovutettavaksi ei-kaupalliseen, henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjän on kaikissa tapauksissa ilmaistava materiaalin lähde ja hyväksyttävä vastuu sellaisista kolmansien osapuolten vaateista, jotka johtuvat näiden ehtojen rikkomisesta.

Muuta tulostamista, kopiointia tai lataamista ei sallita riippumatta siitä, onko kyseessä sähköinen, paperikopio vai muu.

Sivuston käyttöehdot ja pääsy tälle sivustolle ovat Suomen lainsäädännön ja Suomen tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan alaisia.

Alueellinen pääkonttori:
Mitsubishi Suomi (Astara Auto Finland Oy)

Vaisalantie 6
02130 Espoo
Suomi

Y-tunnus: 2836801-8