Tukea, huolenpitoa ja sitoutumista

Omistajuus

Yli 100 vuoden kokemuksella

Mitsubishi-merkin takana on yli 100 vuoden tekninen asiantuntemus ja inspiroiva muotoilu. Halumme tarjota paras ajokokemus jatkuu vielä pitkään sen jälkeen, kun olet valinnut täydellisen autosi.

Laadukkaat varaosat ja lisävarusteet, asiantunteva huolto sekä ammattitaitoinen henkilökunta auttavat sinua saamaan parhaan hyödyn Mitsubishistasi monien vuosien ajan.

Mitsubishi-omistajan luottokaveri:

Mitsubishi merkkihuolto

Meillä on ilo onnitella sinua: omistat auton, joka tunnetaan laadustaan. Mutta parastakin autoa on huollettava säännöllisesti ja etenkin ammattitaitoisesti. Vain valtuutetussa Mitsubishi-merkkihuollossa on valmistajan viimeisin tieto malleihin liittyvistä huoltotarpeista ja -toimenpiteistä – ja tätä asiantuntemusta kannattaa arvostaa.

Kätevästi netissä:

Varaa huolto

Varaa aika merkkihuoltoon helposti verkosta. Mitsubishi Online Booking on käytettävissäsi 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Auton huolto on vain muutaman klikkauksen päässä.

Huollon tarjoukset

Mitsubishi merkkihuolto haluaa asiakkaillemme vain parasta. Ajankohtaiset tarjouksemme tarjoavat laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan. Laadusta tinkimättä!

Huolenpitosopimus

Huoletonta autoilua

Mitsubishi Huolenpitosopimus kattaa kaikki auton huoltoon liittyvät kustannukset. Palvelun hinta määräytyy sopimuksen pituuden ja ajomäärän perusteella.

Lue lisää

Huollon asiakaslupaus

Aja rauhallisin mielin

Tutustu huoltomme antamaan asiakaslupaukseen, jonka ansiosta voit nauttia ajamisesta täysillä ja rauhallisin mielin.

Lue lisää

Mitsubishi Huoltoraha

Arjen yllättäviin kuluihin

Mitsubishi Huoltoraha on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä ostokset aina 3 000 euroon asti.

Lue lisää

100 % Mitsubishi, 0 % kompromissi

Varaosat

Mitsubishin alkuperäiset varaosat on suunniteltu kiinnittäen huomioita samoihin yksityiskohtiin, asiantuntemukseen ja vaativaan testaukseen, jota käytetään jokaisen Mitsubishi ajoneuvon valmistuksessa. Alkuperäiset varaosat suunnitellaan ja valmistetaan ajoneuvotuotannon kanssa yhdessä, joten voit olla varma, että ne toimivat täydellisessä harmoniassa autosi kanssa.

Tutustu lisää autosi yksityiskohtiin

Omistajan käsikirja

Haluatko tietää, kuinka ohjauspyörä säädetään tai missä on ajovalojensäätökytkin? Lataa omistajan käsikirja.

Tutustu manuaaleihin