Omistajuus

Jos omistat jo Mitsubishin, tämä osio on juuri sinua varten. Löydät paljon tietoa, kuten usein kysytyt kysymykset, tietoa huollosta, takuusta, omistajan käsikirjat ja paljon muuta.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä lähimpään Mitsubishi-jälleenmyyjääsi.

Ota yhteyttä lähimpään Mitsubishi-jälleenmyyjääsi, kerro huolenaiheesi ja tarvittaessa varaa aika huoltoon. Jos vika estää autolla ajamisen, ota yhteyttä Mitsubishi Ajoturvapalveluun, jotta autosi hinataan lähimpään Mitsubishi-merkkihuoltoon. Ajoturvapalvelu palvelee numerossa +358 800 188 877.
LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

Omistajan käsikirjoja voit ostaa lähimmästä Mitsubishi-huoltopisteestäsi tai ladata pdf-version Hinnastot ja esitteet -sivulta.
LATAA OMISTAJAN KÄSIKIRJA

5 vuoden takuu kaikkiin uusiin Mitsubishi-autoihin

Takuu

Käytämme autoissamme uusimpia teknisiä ratkaisuja ja laadunvalvontamme on tarkkaa. Tämän vuoksi autoillamme on 5 vuoden tai 100 000 km takuu. 

Tutustu lisää autosi yksityiskohtiin

Omistajan käsikirja

Haluatko tietää, kuinka ohjauspyörä säädetään tai missä on ajovalojensäätökytkin? Lataa omistajan käsikirja.

Outlander PHEV-omistajille

Onnittelut ympäristöystävällisestä valinnasta! Tutustu nyt Outlander PHEV:in ajankohtaisiin  huoltopalveluihin ja -tarjouksiin