mitsubishi-huollon-asiakaslupaus

Huollon asiakaslupaus:

Aja rauhallisin mielin

Automme on suunniteltu ja valmistettu vaikeimpiin haasteisiin luomalla todistettu suorituskyvyn ja kestävyyden perintö. Olimme ensimmäinen japanilainen tuotemerkki, joka tarjosi 5 vuoden valmistajan takuun.

Alkuperäiset Mitsubishi-lisävarusteet ovat korkealaatuisia ja käyneet läpi tiukan testauksen. Uuteen autoon asennettuna alkuperäisillä Mitsubishi-lisävarusteilla on myös 5 vuoden takuu.

Yhdessä 5 vuoden Mitsubishi-Ajoturvapalvelun ja ilmaisen auton kuntotarkastuksen kanssa tämä kokonaisuus on asiakaslupauksemme Mitsubishi-omistajille.

Nauti ajosta täysillä

Mitsubishi-autosi on valmistettu ja varustettu huipputeknologioilla ja innovaatioilla. Olemme kehittäneet edistyneitä teknologioita autosi turvallisuuden, suorituskyvyn ja luotettavuuden varmistamiseksi. Mitsubishi-mekaanikkomme ovat autosi asiantuntijoita ja käsittelevät autoasi aina intohimolla ja ammattitaidolla, oli autosi tuliterä tai enemmän maanteitä nähnyt.

5 vuoden takuu

Mitsubishi-mallisto on yhdistelmä huomiota herättävää muotoilua ja hienoa tekniikkaa. Jokaisessa autossa on tuhansia osia, ja 5 vuoden tai 100 000 kilometrin takuu on erittäin kattava. Lue lisää yksityiskohdista ja takuuehdoista autosi mukana tulleesta huoltokirjasta.

5 vuoden takuu alkuperäisille lisävarusteille

Alkuperäisillä Mitsubishi-lisävarusteilla, jotka ovat asennettu ennen uuden auton asiakkaalle luovutusta, on 5 vuoden takuu materiaali- tai valmistusvirheiden varalta. Jos alkuperäinen Mitsubishi-lisävaruste vikaantuu 5 vuoden takuun aikana, se korjataan tai uusitaan valtuutetussa Mitsubishi-huoltopisteessä. Lisätietoja 5 vuoden takuusta löytyy auton mukana toimitetusta huoltokirjasta.

Tutustu lisävarusteisiin

Mitsubishi-Ajoturvapalvelu

Viiden vuoden Mitsubishi-Ajoturvapalvelu (MAP) on suunniteltu turvaamaan Mitsubishi-omistajakokemustasi tarjoamalla samalla ajamiseen mielenrauhaa. Mitsubishi-Ajoturvapalvelu varmistaa, että sinulle ja matkustajillesi aiheutuu mahdollisimman vähän häiriöitä, jos kohtaat ongelmia ajoneuvosi kanssa tien päällä tai kotiosoitteessa.

Mitsubishi-Ajoturvapalvelu:

  • Ilmainen päivystysnumero käytössäsi 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa: +358 (0) 800 188 877
  • Toimii nopeasti ja tehokkaasti, auttaa kaikissa ongelmatilanteissa
  • Palvelee yhdenmukaisesti kaikkialla Euroopassa

Tutustu Mitsubishi-Ajoturvapalvelun yksityiskohtiin ja ehtoihin autosi mukana toimitetusta huoltokirjasta.

Ilmainen auton kuntotarkastus

Kuntotarkastus sisältää 25 kohdan tarkastuksen alle 5-vuotiaille Mitsubishi-ajoneuvoille. Sen avulla saat yleiskatsauksen autosi kunnosta ja mahdollisista huolto- tai korjaustarpeista. Ota vain yhteyttä Mitsubishi-jälleenmyyjääsi varataksesi ajan kuntotarkastukseen. Haluat sitten kuntotarkastuksen ennen talvea tai ennen kesälomaa - sinä valitset! 

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?