Mitsubishin ostaminen

On monia syitä ostaa uusi auto meiltä. Huipputeknologia ja erinomainen ajokokemus ovat vain kaksi lukuisista.

Olemme tehneet auton ostamisen helpoksi

01

Valitse autosi

Valitse auto, joka sopii tarpeisiisi. Valitse sitten varustetaso, jossa on kaikki haluamasi ominaisuudet.

02

Rakenna autosi

Valitse vertailutyökalullamme sinua kiinnostava auto, jonka jälkeen voit valita tarkasteltavaksi enintään kolme kyseisen mallin varustetaso: Vertaa varustetasoja

Valitse haluamasi tekniikka, väri ja sisustus. Saat yhteenvedon hinnasta.

03

Laske rahoituksesi All in One -laskurilla

Tarjoamme sinulle vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja, jotta voit hankkia Mitsubishin sinulle parhaiten soveltuvalla tavalla.

04

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Löydä lähin Mitsubishi-jälleenmyyjäsi, ota yhteyttä ja varaa koeajo.

Tarjoukset

Hyödynnä loistavat Mitsubishi-tarjoukset

Nyt on loistava hetki tarttua Mitsubishi-tarjouksiin! Tutustu kampanjoihimme ja hyödynnä edut lähimmällä Mitsubishi-jälleenmyyjälläsi.

LUE LISÄÄ

Huollon asiakaslupaus

Sinun autosi, meidän lupauksemme

Tutustu on neljään etuun, jotka kuuluvat huollon asiakaslupaukseemme Mitsubishi-omistajille.

LUE LISÄÄ

Rahoitus

Muuta unelmasi todeksi

Tarjoamme sinulle vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja, jotta voit hankkia Mitsubishin sinulle parhaiten soveltuvalla tavalla.

LUE LISÄÄ

Mitsubishi OUTLANDER PHEV yritysautona

Säästöjä Mitsubishi OUTLANDER PHEV:llä

Mitsubishi OUTLANDER PHEV on yksi sopivimmista autoista työsuhdeautoilijalle. Matalat päästöt takaavat auton mahtumisen yrityksen päästörajojen sisälle. Mitsubishi OUTLANDER PHEV on tilava ja suorituskykyinen haastavammassakin maastossa. Tämä auto edustaa viimeisintä lataushybriditekniikkaa, joten autolla on myös hyvä jälleenmyyntiarvo.

LUE LISÄÄ

Mallivertailu

Vertaa kätevästi eri varustetasoja

Vertailutyökalun avulla voit kätevästi vertailla eri mallien ominaisuuksia ja löytää itsellesi parhaiten sopivan varustetason. Valitse ensin sinua kiinnostava auto, jonka jälkeen voit valita tarkasteltavaksi enintään kolme kyseisen mallin varustetasoa.

vertaa

Lisävarusteet

Kaikki mitä tarvitset autoosi

Tarvitsetko käytännöllisiä lisävarusteita, kuten kattotelineet tai lastenistuimen? Ehkä haluat lisätä autosi vetovoimaa kromin värisillä peilinkuorilla? Mitä tahansa etsit, löydät sen lisävarusteistamme.

LUE LISÄÄ

Miksi ostaa Mitsubishi?

Saat paljon enemmän kuin vain mielenrauhaa ja uusinta tekniikkaa:

5 vuoden takuu tai 100 000 km

Markkinoiden pisimpiin kuuluva viiden vuoden tehdastakuu kertoo Mitsubishi-autosi laadusta.

12-vuoden korin puhkiruostumattomuustakuu

Korin puhkiruostumattomuustakuu on voimassa 12 vuotta auton rekisteröinnistä.

Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n ajoakun takuu

PHEV-malleissa ajoakun takuu on 8 vuotta tai 160 000 kilometriä*. *Alkaen mallivuodesta 2016.

Mitsubishi-huolenpitosopimus

Mitsubishi-huolenpitosopimus tarjoaa huolettomia kilometrejä jopa kymmeneksi vuodeksi. Maan kattava merkkihuoltoverkosto on palveluksessasi kiinteää kuukausihintaa vastaan. Sopimus sisältää huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset alkuperäisine varaosineen juuri silloin kun niitä tarvitset.

Mitsubishi Ajoturvapalvelu

Uusi Mitsubishi-autosi sisältää viiden vuoden maksuttoman MAP-ajoturvapalvelun. Palvelun piiriin kuuluu yli 30 maata Euroopassa. MAP-ajoturva alkaa auton ensirekisteröintipäivästä ja se koskee kaikkia Mitsubishi-malleja. MAP turvaa myös lomamatkasi ulkomailla. Jos olet yli 50 km:n päässä kotoasi ja autoasi ei saada kuntoon samana päivänä, niin MAP tarjoaa sinulle majoituksen neljään yöhön asti tai sijaisauton viideksi työpäiväksi. Ajoturvapalvelu auttaa esimerkiksi seuraavissa tilanteissa: liikenneonnettomuus, polttoaineongelma (polttoaineen loppuminen, likainen tai väärä polttoaine), avainongelma (avaimet kadonneet, jääneet auton sisälle tai rikkoutunut avain), rengasongelma (puhkeaminen, ilkivalta tai vuotava venttiili), varkaus tai ilkivalta, jonka vuoksi autosi on ajokelvoton, mekaaninen tai sähköinen vika.

Mitsubishimäisyys

Suunnittelemamme tuotteet perustuvat vahvuuden ja luotettavuuden filosofiaan. Ne heijastavat japanilaisen käsityötaidon perintöä ja 100 vuoden kokemusta autoteollisuudesta. Tuotteemme on luotu äärimmäisellä huolellisuudella ja tarkkuudella, keskittyen kaikkien yksityiskohtien hiomiseen. Me kutsumme tätä Mitsubishimäisyydeksi.