Rahoitus

Tarjoamme sinulle vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja, jotta voit hankkia Mitsubishin sinulle parhaiten soveltuvalla tavalla.

Mitsubishi osamaksurahoitus

Mitsubishi osamaksurahoitus sopii sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Mitsubishi osamaksurahoituksella maksat autosi juuri sinulle sopivalla kiinteällä kuukausierällä. Kiinteäkorkoisen rahoituksen ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä autostasi maksat. Osamaksusopimus ei vaadi erillistä vakuutta tai takaajaa. Maksettuasi osamaksusopimuksen kokonaan loppuun, siirtyy auto sinun omistukseesi. Osamaksusopimuksen saat tehtyä kätevästi suoraan Mitsubishi-jälleenmyyjälläsi!

• Rahoitus saatavilla kaupanteon yhteydessä
• Auto toimii rahoituksen vakuutena
• Rahoitusehdot, maksuaika ja korko sovitaan kaupanteon yhteydessä
• Toivomasi kuukausierä määrittyy suhteessa sopimusajan ja luoton määrään
• Voit käyttää nykyisen autosi osittain tai kokonaan osana käsirahaa

Mitsubishi All in One -paketti

Käytä, nauti, vaihda

Mitsubishi All in One -paketti on helppo tapa saada autoiluun mukavuutta. Pääset ajamaan huolettomasti uudella Mitsubishi-autolla helpommin kuin uskoitkaan, sillä Mitsubishi All in One -paketin saat halutessasi ilman käsirahaa. Voit käyttää käsirahaksi suunnittelemasi summan elämästä nauttimiseen, kuten esimerkiksi matkustamiseen.

Sinun ei tarvitse sitoa rahojasi autoon ja nautit autoilusta Mitsubishi All in One –palvelujen avulla. Voit vaihtaa Mitsubishi All in One -sopimuksen uuteen, ostaa auton itsellesi tai palauttaa sen sopimuskauden päättyessä. Auton arvo sopimuksen lopussa on taattu puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta.

Autoilun valintojen vapaus

Jos elämäntilanteesi muuttuu, Mitsubishi All in One -pakettisi joustaa uuden tilanteesi mukaan: Voit vaihtaa auton uuteen tai lunastaa auton itsellesi kesken sopimuskauden ilman erillisiä sanktiomaksuja. Olet siis auton vaihdon suhteen vapaampi tekemään muutoksia kuin esimerkiksi yksityisleasing-sopimuksessa. Uuden auton valinnassa saat apua Mitsubishi-jälleenmyyjältäsi.

Sopimuksen lopussa voit valita seuraavista:

• Jos haluat muutosta, vaihda Mitsubishi All in One –pakettisi uuteen Mitsubishiin autoliikkeessäsi.

• Jos olet kiintynyt Mitsubishi All in One –autoosi, voit ostaa sen itsellesi maksamalla viimeisen erän. Voit myös saada rahoituksen tätä varten.

• Jos et halua pitää Mitsubishi All in One –autoasi, voit palauttaa sen, kunhan vain olet huolehtinut autosta hyvin.

Kolme tapaa ajaa edullisesti ja huolettomasti

Voit hankkia Mitsubishin kolmella eritasoisella ja hintaisella Mitsubishi All in One -paketilla tarpeesi mukaan. Halutessasi voit valita autoosi kattavan liikennekaskovakuutuksen kuukausierän yhteyteen.

Taso 1: Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä
Taso 2: Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä sekä määräaikaishuollot ja korjaukset
Taso 3: Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä sekä määräaikaishuollot ja korjaukset

Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä.

Etsi haluamasi auto ja valitse sinulle sopivimmat vaihtoehdot sopimuksen kestolle, ajokilometreille ja palvelutasolle. Rahoituspäätöksen voit hakea verkossa ennakkoon ja ottaa sen jälkeen yhteyttä Mitsubishi-jälleenmyyjään auton tilauksesta.

Mitsubishi Huoltoleasing

Mitsubishi Huoltoleasing –sopimus on tarkoitettu yrityksille ja se kattaa sovitun ajokilometrimäärän lisäksi autosi määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, sopimuskilometrien mukaiset renkaanvaihdot sekä sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi. Sopimuksen päättyessä auto palautetaan omalle jälleenmyyjällesi.

• Sopimusaika on 24-48 kuukautta
• Ensimmäisen vuokran suuruus määritellään sopimuskohtaisesti
• Sopimuksen ajokilometrimäärä sovitaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti
• Vuokra on kiinteä ja vähennyskelpoinen verotuksessa
• Koontilaskujen ansiosta yrityksesi on helppo hallinnoida suurempiakin autokantoja

Mitsubishi Rahoitusleasing

Mitsubishi Rahoitusleasing on yritykselle helppo tapa hankkia auto kiinteällä kuukausivuokralla. Se sopii erityisesti yrityksille, joiden auton käyttötarve vaihtelee tai ajokilometrimäärät ovat alhaisia. Kun pidät autostasi hyvää huolta, on yritykselläsi mahdollisuus saada vuokranpalautusta sopimuskauden päätyttyä.

• Sopimusaika on 12-48 kuukautta
• Jäännösarvo määritellään sopimuskohtaisesti
• Auto toimii luoton vakuutena
• Vuokra on kiinteä ja yrityksesi verotuksessa vähennyskelpoinen
• Sopimuksen päättyessä yrityksesi hankkii autolle ostajan taloudellisen etupiirinsä ulkopuolelta