suunnittelijat-muotoilemassa-autoa

Filosofiamme

Periaatteet, jotka ohjaavat jokaista liikettämme.

Filosofiamme

Mitsubishillä on vahva joukko uskomuksia

Tässä ovat uskomuksemme. 

Drive your Ambition

Drive your Ambition on Mitsubishi Motors Corporationin (MMC) vahva julkilausuma jatkuvasta sitoutumisesta Mitsubishi-kuljettajien arvoihin ja heidän autoilleen asettamiin vaatimuksiin. 

Yrityksemme

Kulttuurimme rakentaa maineemme

Teemme liiketoimintaa rehellisesti ja oikeudenmukaisesti. Pyrimme rikastuttamaan yhteiskuntaa ja edistämään samalla globaalin ympäristön säilymistä.

Olemme sydämeltämme insinöörejä

Olemme nöyriä, aitoja ja emotionaalisia. Tällä tarkoitamme, että elämme todellisessa maailmassa ja olemme aivan kuten sinä: käymme töissä, menemme nukkumaan ja unelmoimme suurista seikkailuista viikonloppuisin. Ymmärrämme, että valmistamiemme autojen täytyy vastata juuri sinun jokapäiväisiä tarpeitasi.

Haluamme olla ensimmäisiä. Haluamme olla parhaita.

Olemme edelläkävijöitä. Olemme luoneet innovatiivisia autoja jo yli 100 vuotta. Vuonna 1982 lanseerasimme Mitsubishi PAJERO:n. Uuden sukupolven maastoautojen edelläkävijän, joka tarjosi kehittyneitä ajo-ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan. Vuonna 2009 julkistimme Mitsubishi i-MiEV:n, maailman ensimmäisen massamarkkinoilla saatavilla olevan sähköauton. Vuonna 2013 julkaisimme Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n, maailman ensimmäisen ladattavan hybridikatumaasturin. Olemme täällä tekemässä asioita, joita ei ole koskaan ennen tehty. Olemme sitoutuneet autoteollisuuden edistämiseen.

Olemme sähköistämisen asiantuntijoita

Jatkamme sähköajoneuvoteknologian kehittämistä. Luomme autoja, jotka tarjoavat tasaisempia ja hiljaisempia ajokokemuksia voimakkailla kiihdytyksillä. Autoja, jotka kulkevat pidemmälle yhdellä latauksella.

Emme koskaan lopeta innovoimista

Kun julkaisimme Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n vuonna 2013, se oli maailman ensimmäinen ladattava hybridikatumaasturi. Emme olleet vain edellä kilpailijoitamme, Mitsubishi OUTLANDER PHEV oli vielä jotain enemmän. Se tarjosi uudenlaista edullista ja pienen hiilijalanjäljen ajamista. Mitsubishi OUTLANDER PHEV voitti innovaatiopalkinnon Car of the Year –kilpailussa Japanissa vuonna 2013-2014. Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n saama maailmanlaajuinen huomio auttoi vahvistamaan ladattavien hybridiautojen merkitystä tulevaisuudessa.

Olemme katumaastureiden ja nelivetojen johtavia asiantuntijoita

Ensin tuli Super Select 4WD. Sen jälkeen All-Wheel Control, joka valvoo tietä ja määrittää älykkäästi pyörien tehon parantaakseen auton käsittelyä. Vuonna 2005 otimme käyttöön Super All-Wheel Controlin (S-AWC), jossa on neljä eri ajotilaa. S-AWC tunnistaa tieolosuhteet reaaliaikaisesti ja säätää jarrutusta ja takatasauspyörästön toimintaa auton suorituskyvyn parantamiseksi.

Suunnittelun filosofia

Vankka ja nerokas

Suunnittelumme perustuu vahvuuden ja luotettavuuden filosofiaan. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet: haluamme, että automme ovat vähintäänkin nerokkaita. Automme on luotu huolellisesti ja tarkasti. Keskitymme tekemään kaikki pienetkin yksityiskohdat oikein. Me kutsumme tätä Mitsubishimäisyydeksi.

Perinteemme ja evoluutiomme

Suunnittelumme heijastaa rehellisyyden perintöämme, japanilaista käsityötaitoa ja 100 vuoden kokemusta autoteollisuudesta.

Muoto seuraa toiminnallisuutta

Designimme on aina toimivaa. Dynamic Shield -muotoilu on autojemme voimakas keulailme. Dynamic Shield -muotoilu symboloi Mitsubishin autojen toiminnallisuutta ja luontaista turvallisuutta.
LUE LISÄÄ