Sähköinen teknologia. Se on DNA:ssamme.

SÄHKÖAUTOILUN HISTORIA

Sähköinen menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus

Uskomme, että liikkuvuusratkaisuiden avulla voidaan luoda entistä eläväisempi yhteiskunta. Tämä on yksi syy, jonka vuoksi aloitimme sähköautoteknologian kehittämisen jo vuonna 1970.

Olemme pioneerejä ajoneuvojen sähköistämisessä

Vuonna 2009 lanseerasimme i-MiEV:n, ensimmäisen massatuotetun sähköauton. Tämän jälkeen olemme kehittäneet ladattavan hybridin teknologiaa. Perinteinen hybridi (HEV) käyttää sekä bensiinimoottoria että sisäistä akkua päävirtalähteinään, kun taas ladattavassa hybridissä (PHEV) on akku, joka voidaan ladata verkkovirrasta. Tutkimuksemme ja kehitystyömme tuloksena syntyi Outlander PHEV, joka lanseerattiin vuonna 2013. Vuonna 2017 esittelimme e-Evolution-konseptiauton, joka osoittaa, että ajattelemme jo tulevaisuutta kohti.

TEKNOLOGIA

Mitsubishi Motors:in innovaatio

Sähköautoteknologiaan perustuva PHEV-järjestelmämme on edistyksellinen sarjahybridi. Outlander PHEV:ssä on kaksi teknisesti kehittynyttä sähkökäyttöistä moottoria, yksi etuakselilla ja toinen takaosassa. Kahden sähkömoottoria takavaat ylivoimaisen EV-järjestelmän neliveto-kyvykkyydellä.

PHEV-JÄRJESTELMÄ

Auto, joka ajattelee itse

PHEV-järjestelmämme vaihtaa sujuvasti hybridiajotilojen välillä tarjotakseen tehokkaimman suorituskyvyn.

SUORITYSKYKY

Puhtaampi, hiljaisempi ja tasaisempi

Kaksi sähkömoottoria ei tarkoita vain sitä, että autolla voi ajaa jopa 135 km:n nopeudella puhtaalla sähköajotilalla (EV). Ilman vaihteiden vaihtoa ajo on myös paljon tasaisempaa.

Parempi ympäristölle

Koska PHEV-järjestelmämme valjastaa sähkövoimaa useammin käyttöön ja 2,4 litran atkinson-kaksitahtimoottori on erittäin tehokas, Outlander PHEV:n hiilidioksidipäästöt ovat erittäin alhaiset: 46 g/km* (WLTP).

S-AWC -järjestemä (Super All Wheel Control)

Tämä Mitsubishin oma integroitu ajonhallintajärjestelmä mahdollistaa uskomattoman tehokkuuden ja ohjattavuuden. Järjestelmä ohjaa optimaalisesti aktiivista kaarreajon hallintaa (AYC), aktiivista ajovakaudenhallintaa (ASC), luistonestojärjestelmää (TCL) ja ABS-jarrutusjärjestelmää. Järjestelmän ansiosta kahdella sähkömoottorilla toteutettu neliveto toimii parhaimmillaan, varmistaen ajomukavuuden, turvallisuuden ja polttoainetaloudellisuuden kaikissa ajo-olosuhteissa.

Uusi ajotila tekee S-AWC:stä entistäkin paremman, koska sen avulla voit valita parhaan mahdollisen ajotilan sen hetkisille tieolosuhteille:

Hiljaisempi, ekologisempi

Etu- ja taka-akselille asennetut moottorit tarjoavat sujuvampaa ja uskomattoman hiljaista ajoa. Saatat ajella kaupungin kaduilla tai maateiden hiljaisuudessa varhain, häiritsemättä ketään muuta. Täysin sähköisessä ajotilassa hyödyt siitä, että polttoainetta ei kulu lainkaan ja hiilidioksidipäästöt ovat nollassa.

TOIMINTAMATKA

Enemmän ajoa, vähemmän tankkauksia

PHEV-järjestelmämme varastoi sähköä suuren kapasiteetin litium-ioniakkuun (13,8 kWh), joka tarjoaa sinulle noin 45 km** toimintamatkan. Yhdistäen tämän 2,4 litran atkinson-moottoriin, kokonaistoimintamatka on yli 600 km**.

Lataaminen

On useita eri tapoja ladata Outlander PHEV:tä. PHEV-auton lataaminen jopa 80%:iin pikalatauksella vie vain 25 minuuttia***.

LATAUSVAIHTOEHDOT

Lataaminen on helppoa

Kaikki tavat ladata Outlander PHEV:tä ovat helppoja ja käteviä. Valitse tapa, joka sopii sinulle parhaiten.

3.5tuntia***

Kotilatausasema

Ammattilaisen asentama latausasema asennetaan esimerkiksi talon ulkoseinään, josta voidaan kätevästi liittää latausjohto autoon.

5.5tuntia***

Tilapäislataus

Auton mukana tulee tilapäislatauskaapeli, minkä voi liittää mihin tahansa perinteiseen kotipistorasiaan. Tätä tapaa ei kuitenkaan suositella jatkuvaan käyttöön.

25minuuttia***

Pikalataaminen

Pikalatauksella (CHAdeMO) saavutetaan 80% varaus jopa noin 25 minuutissa***. Tämä on kaikista nopein lataustapa. Auton mukana ei tule erillistä pikalatausjohtoa, vaan julkisissa pikalatausasemissa on kiinteät johdot. Pikalatausasemia on esimerkiksi huoltoasemilla sekä isojen kauppakeskusten yhteydessä.

3.5tuntia***

Julkinen lataus

Julkisia latauspisteitä voit löytää esimerkiksi kauppakeskuksista ja työpaikkojen parkkitaloista.

Helppo tapa löytää latausasemia

Löydä yli 40 000 latausasemaa kaikkialta Euroopasta. EV Charging Station Finder -sovellus toimii iPhonessa****, Android ™****-älypuhelimissa ja myös Android Auto™****:n kautta sisäänrakennetussa MMC Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmässä. Voit joko etsiä latausasemia nykyisen sijaintisi perusteella tai valitsemalla sijainnin. Sovellus kertoo myös, onko latausasema käytettävissä tai varattu.

Käyttökokemus

Arki Outlander PHEV:n kanssa

Milloin PHEV käyttää sähkömoottoria ja milloin bensiiniä? Milloin pitäisi ladata ja kuinka kauan? Esitellemme muutaman päivittäisen skenaarion osoittaaksesi sinulle, kuinka hyvin Mitsubishi Outlander PHEV sopii elämääsi.

KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Kustannusvertailu

Kuinka paljon Mitsubishi Outlander PHEV voisi säästää päivittäisissä kuluissasi? Näytämme sinulle. Kerro meille, kuinka monta kilometriä päivässä ajat.

Työsuhdeautoilu

Täydellinen vaihtoehto

Suurten katumaastureiden ottaminen työsuhdeautoksi on yhä vaikeampaa niiden korkeiden CO2-päästöjen takia. Monet yritykset ovat kiristäneet autopolitiikkaansa niin, että työsuheautojen CO2-päästöjen tulee olla määrätyn rajan alapuolella. Outlander PHEV on täydellinen ratkaisu työsuhdeautoksi sen matalien CO2-päästöjen ansiosta.

Tutustu Outlander PHEV:hen