2013

OUTLANDER PHEV

Outlander PHEV tarjosi kolme vahvaa etua yhdessä paketissa: sähköajoneuvon ympäristösuorituskyvyn (EV); perinteisen polttomoottoriajoneuvon (ICE) toimintamatkan ja maastoauton suorituskyvyn tiellä/maantiellä.

Outlander PHEV -mallissa on kaksi teknologisesti edistynyttä EV-moottoria sekä etu- että taka-akselilla ja erittäin tehokas bensiinimoottori, jotka kaikki toimivat harmoniassa. Bensiinimoottori tarjoaa tavanomaista voimaa kun sitä tarvitaan, kaksoismoottorit tarjoavat hiljaisen ja taloudellisemman ajon. Koska Outlander PHEV on niin edistyksellinen, se vaihtaa saumattomasti molempien välillä tarjotakseen tehokkaimman suorituskyvyn. 13,8 kWh:n suuren kapasiteettinen akku ja 2,4 litran polttoainetaloudellinen bensiinimoottori mahdollistavat sen, että voit ajaa yli 600 km yhdellä latauksella ja yhdellä täydellä tankilla. Se voitti RJC:n Vuoden teknologia -palkinnon ja Innovaatiopalkinnon Vuoden Auto -kilpailussa Japanissa 2013-2014.

Emme olleet vain kilpailijoitamme edellä, Outlander PHEV edusti paljon muutakin. Saatu maailmanlaajuinen huomio auttoi vakiinnuttamaan ladattavien hybridiajoneuvojen merkityksen ajoneuvojen kehityksessä. Se on nyt maailman myydyin PHEV-maastoauto.