Suomalaisten kestosuosikki lisävarusteet

  • Moottorinlämmitin, talvirenkaat ja vetokoukku ovat alkuperäisten Mitsubishi-lisävarusteiden kestosuosikkeja Suomessa.
  • Koukut ja latauskaapelit puuttuvat usein käytettyinä maahantuoduista autoista.
  • Lisävarusteet kannattaa hankkia aina auton ostohetkellä.

Lähes kaikki Suomessa myytävät Mitsubishi-autot varustetaan alkuperäisillä Mitsubishi-lisävarusteilla asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Listasimme kahdeksan suosituinta lisävarustetta, jotka suomalaiset valitsevat Mitsubishi-henkilöautoihinsa

1. Moottorinlämmitin

2. Talvirenkaat

”Moottorinlämmitin ja talvirenkaat ovat Suomessa lähes välttämättömiä varusteita, jotka kannattaa hankkia aina uuden auton oston yhteydessä varsinkin, jos auto hankitaan rahoituksella, jolloin ne saa samaan rahoituspakettiin kerralla. Näiden hankkiminen myöhemmin voi olla yllättävän kallista, jos talven tullessa rahaa ei olekaan budjetissa käytettävissä”, muistuttaa Astara Finlandin Mitsubishi-varaosapäällikkö Kim Viljanen.

3. Vetokoukku

”Mitsubishin mallisto on viime vuosina painottunut voimakkaasti SUV- ja nelivetomalleihin, joten vetokoukku on ollut selkeästi yksi suosituimmista varusteista lähes kaikissa malleissa”, Viljanen kertoo.

”Mitsubishin ladattavia hybridimalleja on tuotu viime vuosina paljon käytettyinä ulkomailta. Näistä autoista puuttuu usein suomalaisten suosima vetokoukku, joten koukkuja kysytään myös käytettyihin autoihin paljon”, Viljanen jatkaa.

4. Kumimatot

5. Tavaratilan kaukalomatot

6. Roiskeläpät

7. Kynnysten suojalistat
8. Latauskaapelit

”Asiointi- ja tilapäislatauskaapelit puuttuvat usein käytettyinä maahantuoduista autoista, joten nämä ovat suosittuja lisävarusteita perinteisten varusteiden rinnalla. Ladattavien autojen voimakkaan lisääntymisen myötä kotilatausmahdollisuudet tulevat asiakkaille ajankohtaiseksi, joten erilaiset vaihtoehdot kotilatauslaitteiden muodossa ovat tulleet viime vuosina osaksi lisävarustevalikoimaa”, Kim Viljanen kertoo.