Delta Auto aloittaa uutena Mitsubishi-jälleenmyyjänä Kuopiossa

11/02/2020

Delta Auto edustaa Mitsubishia tällä hetkellä Helsingissä, Järvenpäässä, Hämeenlinnassa, Tampereella, Forssassa, Salossa, Turussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Oulussa ja Lahdessa. Helmikuusta alkaen Delta Auto edustaa Mitsubishia myös Kuopiossa.

”Delta Autolla on pitkä ja vahva kokemus Mitsubishi-brändin parissa. Olemmekin luottavaisia, että entisestään laajentuva yhteistyömme edistää Mitsubishi-brändin ja -asiakaskokemuksen pitkäjänteistä kehittymistä Kuopiossa”, sanoo Bergé Auto Nordics Oy:n Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

”Laajennamme Mitsubishi-edustustamme luottavaisin mielin Kuopioon, sillä Kuopion talousalue tarjoaa meille paljon potentiaalia, ja yhteistyö maahantuojan kanssa on toiminut aina ensiluokkaisesti. Lisäksi Mitsubishin uudistunut mallisto sekä täyden palvelun autokauppa -konseptimme tulee tarjoamaan uusille asiakkaillemme Kuopiossa kokonaisvaltaisen Mitsubishi-kokemuksen”, kertoo Delta Auto Oy:n toimitusjohtaja Helena Sauramo.

Mitsubishin myynti kasvoi huimasti Suomessa vuonna 2019. Mitsubishin henkilöautoja rekisteröitiin vuoden 2019 aikana yhteensä 1961 kappaletta, kun vuonna 2018 niitä rekisteröitiin 1075 kappaletta. Vuosi 2019 oli Mitsubishille Suomessa rekisteröintien näkökulmasta paras vuosi koko 2000-luvulla. Mitsubishin myynti kasvoikin huimat 82 prosenttia. Myynnin kasvun arvoa korostaa se, että samaan aikaan henkilöautojen kokonaismarkkina laski 5 prosenttia. Lisäksi Mitsubishin markkinaosuus nousi viime vuonna 1,7 prosenttiin, kun se oli vuonna 2018 0,9 prosenttia. Mitsubishi-malleista eniten myyntiään kasvattivat ladattava hybridikatumaasturi Outlander PHEV (+195 %) ja kompakti katumaasturi ASX (+171 %).

Delta Auto palvelee automyynnin ja huollon asiakkaita Kuopiossa osoitteessa Väliköntie 6.