Mielenrauhaa tien päällä: MAP-ajoturvapalvelu

16.3.2022

Autoilu on onneksi useimmiten mukavaa ja huoletonta, mutta välillä matkalla saattaa sattua ikäviä tilanteita. Näitä tilanteita varten olemme luoneet Mitsubishi-omistajille MAP-ajoturvapalvelun.

 

MAP (Mitsubishi Motors Assistance Package) on suunniteltu lisäämään auton omistamisen turvallisuutta ja tekemään autoilusta huolettomampaa. Annamme MAP-ajoturvapalvelun kaikkiin uusiin Mitsubishi-autoihin, ja MAP on voimassa viisi vuotta alkaen auton ensirekisteröinnistä.

 

Apua ympäri vuorokauden ja ympäri Euroopan

 

Sattuipa autollesi mitä tahansa, MAP-ajoturvapalvelu auttaa sinua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Soittamalla MAP:in palvelunumeroon saat neuvoja ja ratkaisuja käsilläsi olevaan tilanteeseen nopeasti ja tehokkaasti.

 

MAP toimittaa autosi luo apua, jotta matkasi voisi jatkua mahdollisimman pian. Mikäli ajoneuvoon ilmennyttä ongelmaa ei voida ratkaista pikaisesti paikan päällä, MAP tarjoaa myös vaihtoehtoisia ratkaisuja: taksikuljetusta, sijaisautoa tai vaikka hotellimajoitusta riippuen sijainnistasi ja arvioidusta viankorjauksen kestosta.

 

MAP-ajoturvapalvelu on saatavilla yhdenmukaisesti koko Euroopassa – olitpa sitten kotimaan mökkireissulla tai road tripillä Saksassa. Kaikki auton kyydissä olevat matkustajat ovat oikeutettuja MAP-ajoturvapalvelun etuihin, kuten kuljetukseen tai hotellimajoitukseen.

 

Useita ratkaisuja erilaissa ongelmatilanteissa

 

Autollesi sattuneen vastoinkäymisen luonteesta riippuen MAP tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja avuksesi. Mikäli autossa on ilmennyt esimerkiksi pieni sähkövika tai rengas on puhjennut, lähetämme luoksesi asiantuntijan, joka hoitaa auton taas ajokuntoon. Mikäli autoa ei saada kuntoon vauriopaikalla, hinautamme sen lähimmälle valtuutetulle Mitsubishi-korjaamolle.

 

Mikäli olet kauempana kotoa vaurion sattuessa, saat palvelun kautta myös tietoa ja lainopillista sekä terveydellistä apua.

 

Jos ajoneuvoa ei saada korjattua samana päivänä, autamme sinua myös logistisissa pulmissa: voit saada kyydin kotiisi joko taksilla, junalla tai lentäen, sijaisauton tai hotellimajoitusta – mikä vain sopii sinun ja matkaseurueesi tilanteeseen parhaiten.

 

MAP auttaa sinua myös liikenneonnettomuuksien, varkauden yrityksien tai muun ilkivallan osuessa sinun ja ajoneuvosi kohdalle.

 

Lisää tietoa MAP-ajoturvapalvelusta saat ajoneuvosi mukana tulevasta Mitsubishi Huoltokirjasta.

 

Apua myös viiden vuoden jälkeen

 

Vaikka MAP-ajoturvapalvelu päättyykin 5 vuoden jälkeen ensirekisteröinnistä, on sinulla mahdollisuus jatkaa ajoturvapalvelun voimassaoloaikaa ja käyttöä MAP-Upgrade palvelun avulla. MAP-Upgrade aktivoidaan 5–15-vuotiaalle autollesi aina, kun huollatat Mitsubishi-autosi Mitsubishi merkkihuollossa. MAP-Upgrade palvelu sisältää kaikki samat ominaisuudet tien päällä kuin MAP-ajoturvapalvelukin. MAP-Upgrade on voimassa aina autosi seuraavaan huoltoon asti.

 

Lisätietoja MAP-Upgrade palvelusta saat lähimmältä Mitsubishi-huoltopisteltäsi.