Miksi Mitsubishin nelivetomaasturin saa jopa 2 viikon toimitusajalla?

Automerkkien ja -mallien välillä on isoja eroja toimitusajoissa. Joillakin automerkeillä lisävarusteiden määrä tilauksen yhteydessä aiheuttaa viivästyksiä toimituksiin. Osa merkeistä onkin vähentänyt lisävarusteiden kirjoa toimitusaikojen lyhentämiseksi.


Tällä hetkellä Autotuojat ja teollisuus ry suositteleekin varautumaan jopa 9 kuukauden toimitusaikoihin. Tiettyjä malleja saa odottaa jopa yli vuoden.


Valmiiksi suomalaiseen makuun varusteltujen Mitsubishi Eclipse Cross -mallien tuonti Japanista Suomeen on toiminut hyvin. Mitsubishin mallisto rakentuu ennalta valittujen varustetasojen mukaan ja yksittäisiä tehdaslisävarusteita ei tarvitse tilata. Tämä tehostaa tuotantoa ja lyhentää toimitusaikoja.


Maahantuojan, eli Mitsubishi Motors Finlandin, brändijohtaja Jyrki Mäkinen kertoo autoja saapuvan maahan tasaiseen tahtiin. Tämä takaa suosittujen mallien
saatavuuden jatkossakin.


"Suomalaiset arvostavat nelivetoa ja ladattavaa hybriditekniikkaa. Mitsubishi valmistaa suuria määriä laadukkaita autoja, joista löytyy jo edellä mainitut ominaisuudet. Näin ollen lisävarusteiden määrä ei ole aiheuttanut pullonkauloja autojen saatavuuteen", Mäkinen toteaa.


Eclipse Cross PHEV on Mitsubishin suosituin malli, jonka kaikki versiot ovat ladattavia ja nelivetoisia katumaastureita. Sen alkaen hinta on 39 990 €. Kasvavaan kysyntään on varauduttu ajoissa ja autoja löytyy nopeaan toimitukseen sekä maahantuojan että jälleenmyyjien varastoista kautta Suomen.


Pyydä tarjous ja varaa koeajo lähimmältä jälleenmyyjältäsi täältä.