Eclipse Cross PHEV saapuu keväällä Suomeen

15/10/2020

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) on vahvistanut, että se tuo Eurooppaan ladattavan Mitsubishi Eclipse Cross PHEV -mallin. Suomessa Mitsubishi Eclipse Cross PHEV esitellään ensi keväänä.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV jatkaa merkin viitoittamaa tietä ladattavien hybridiautojen edelläkävijänä. Mitsubishin lippulaivamalli Outlander PHEV on noussut maailman myydyimmäksi ladattavaksi hybridiautoksi. Auton maailmanlaajuinen myynti saavutti 250 000 kappaleen rajapyykin viime kesänä.

Uudistunut Eclipse Cross PHEV laajentaa Mitsubishin ladattavien hybridien tarjontaa suositussa crossover-luokassa. Malli perustuu Outlander PHEV:n vahvuuksiin tehden siitä yhden luokkansa kiinnostavimmista ladattavista hybridimalleista. Eclipse Cross PHEV on uudistunut myös muotoilultaan.

Eclipse Cross PHEV on varustettu Outlander PHEV:n tavoin ladattavalla Plug-in Hybrid EV -järjestelmällä, joka perustuu bensiinimoottorin ja kahden sähkömoottorin tehokkaaseen yhdistelmään. Autolla on mahdollista ajaa pelkällä sähköllä 43 km, jolloin polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat nolla. Eclipse Cross PHEV:n vetokyky on 1500 kg. Malli on aina nelivetoinen hyödyntäen Mitsubishin neliveto-osaamista.

Eclipse Cross PHEV on varustettu kaikkien uusien Mitsubishi-mallien tavoin viiden vuoden takuulla.