Mitsubishi jatkaa autoalalla ”vastavirtaan uimista” – Myynti tuplaantunut tänä vuonna

12/9/2019

Mitsubishi jatkaa autoalalla myynnin kehityksessä ”vastavirtaan uimista”, sillä tämän vuoden tammi-elokuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 1453 kappaletta, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 715 kappaletta. Mitsubishin myynti onkin tuplaantunut ja on 103 prosentin kasvussa, kun samaan aikaan henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut Suomessa 12,8 prosenttia.

Mitsubishin markkinaosuus on noussut tammi-elokuun välisenä aikana 1,9 prosenttiin, kun se oli viime vuonna vastaavaan aikaan 0,8 prosenttia. Elokuussa Mitsubishin markkinaosuus oli jo 2,4 prosentin vauhdissa 235 rekisteröidyllä autolla.

Malliston koostumuksella suuri merkitys

Mitsubishin kolme eniten myyntiään kasvattanutta mallia tammi-elokuun aikana ovat olleet Outlander PHEV ladattava hybridi (myynnin kasvu +348 %), ASX (myynnin kasvu +198 %) ja Eclipse Cross (myynnin kasvu +9 %).

Myös Mitsubishin avolavamalli L200 on onnistunut kasvattamaan markkinaosuuttaan omassa luokassaan, sen ollessa elokuussa 15,6 prosenttia.

”Mallistomme on tällä hetkellä juuri oikeanlainen vastaamaan suomalaisten autonostajien kysyntään. Esimerkiksi laaja valikoimamme eri kokoisia katumaastureita, Outlander PHEV ladattava hybridi ja nelivedon hyvä saatavuus mallistossamme on ollut etumme tänä vuonna. Lisäksi olemme panostaneet vahvasti myös Mitsubishi-jälleenmyyjäverkoston ja asiakaskokemuksen kehittämiseen”, kertoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.