Mitsubishi laajentaa jälleenmyyntiverkostoaan Suomessa

14/01/2020

Mitsubishi laajentaa jälleenmyyntiverkostoaan Suomessa. Aine-yhtiöt aloittaa Kemissä Mitsubishin jälleenmyynnin ja huollon.

”Mitsubishin mallistosta löytyy tällä hetkellä eri kokoisia katumaastureita, nelivetoja ja ladattavia hybridejä. Uusi mallistomme löikin itsensä hienosti läpi viime vuonna Suomessa. Esimerkiksi maailman myydyin ladattava hybridikatumaasturi Outlander PHEV on ottanut paikkansa myös täällä meillä yhtenä markkinoiden suosituimpana ladattavana hybridinä. Lisäksi uuden ASX:n vilkas ennakkokysyntä lupaa meille hyvää myös alkaneena vuonna”, kertoo Bergé Auto Nordics Oy:n Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

”Mitsubishin mallisto vastaa hyvin 2020-luvun kuluttajien tarpeisiin. Yhteistyön myötä kykenemme palvelemaan pohjoisen asiakkaita paremmin esimerkiksi tarjoamalla kattavan valikoiman SUV-luokan ajoneuvoja. Myös hybridien laajeneva tarjonta tuo yrityksemme tuotevalikoiman tälle vuosikymmenelle”, sanoo Aine Kemi Oy:n aluejohtaja Valtteri Aine.

Aine on vuonna 1923 perustettu Suomen vanhin autoliike ja perinteinen perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kolmannen ja neljännen sukupolven autokauppiaita. Aine on lähtöisin Meri-Lapin alueelta, jossa se on ollut merkittävä toimija koko historiansa ajan.

Aine Oy palvelee Kemissä osoitteessa: Valajankatu 3.