Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Black Edition

Tyylikäs ja ärhäkkä samassa – Eclipse Cross PHEV Black Edition

Nyt se on vakiona! Odotettu lisäys Eclipse Cross PHEV:iin

Eclipse Cross PHEV Black Edition kutsuu ajokokemuksen uudelle tasolle. Mutta mitä kaikkea uutta ostajille on luvassa?

Ensimmäisenä uudesta Eclipse Cross PHEV Black Editionista pistää silmään sen muotoilu. Silmiä hivelevät mustat muotoiluelementit viimeistelevät katumaasturin ärhäkkään mutta tyylikkään ulkonäön. Mustana hohtavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet toimivat todellakin pisteenä iin päälle.

Plugari pikana

Eclipse Cross PHEV Black Edition on aina nelivetoinen plug-in hybridi pikalatauksella. Parhaimmillaan matkaa taittuu sähköllä jopa 45 kilometriä ja 80 % pikalataus vie vain 25 minuuttia. Black Editionissa on hyödynnetty uraauurtavaa sähköautoteknologiaa edistyksellisen sarjahybriditilan luomiseksi. Sähköajotilassa ajo on tasaista, uskomattoman hiljaista, polttoainetta ei kulu lainkaan eikä hiilidioksidipäästöjä synny.

Vakuuttava varustelu

Isoin ja odotetuin uudistus lienee sähkötoiminen takaluukku, joka Black Editionissa on vakiona. Muita (ajo)mukavuutta parantavia vakiovarusteita ovat mm. kuljettajan istuimen sähkösäätö, puolinahkaverhoilu sekä Mitsubishi Remote Control -etähallintajärjestelmä (iOS ja Android).

Mene minne mielesi tekee

Eclipse Cross on omiaan niin sorateiden koukeroissa kuin kaupungin vilinässä – edistyksellinen Super All Wheel Control -nelivetojärjestelmä tuo ennen kaikkea varmuutta ja etenemiskykyä ajettavuuteen. Olipa alla pomppuinen sora, mukulakivi tai sohjoinen lumi, neliveto takaa, että matka jatkuu ja ajaminen on turvallista.

Miksi tyytyä vähempään?

Kun haluat pikaladattavan nelivetohybridin katu-uskottavalla ulkonäöllä ja reiluilla varusteluilla, ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään (https://www.mitsubishi-motors.fi/loyda-lahin-jalleenmyyjasi) tai varaa suoraan koeajo (https://www.mitsubishi-motors.fi/varaa-koeajo). Ai niin, se hinta, usko tai älä, alkaen 45 990 €.