Mitsubishin myynti Suomessa jatkaa kovassa vauhdissa

6/8/2019

Mitsubishin myynti on jatkanut kovassa kasvussa Suomessa myös kesällä. Tämän vuoden tammi-heinäkuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 1218 kappaletta, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 578 kappaletta. Mitsubishin myynti onkin 111 prosentin kasvussa, kun samaan aikaan henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut Suomessa 12,5 prosenttia.

Mitsubishin markkinaosuus on noussut vastaavasti 1,8 prosenttiin, kun se oli viime vuonna vastaavaan aikaan 0,7 prosenttia.

Mitsubishi Outlander PHEV ladattava hybridi suurin myyntiään kasvattanut malli

Mitsubishin kolme eniten myyntiään kasvattanutta mallia tammi-heinäkuun aikana ovat olleet Mitsubishi Outlander PHEV ladattava hybridi (myynnin kasvu +331 %), Mitsubishi ASX (myynnin kasvu +226 %) ja Mitsubishi Eclipse Cross (myynnin kasvu +13 %).

”Uusi Mitsubishi Outlander PHEV ladattava hybridi on ollut todellinen menestys. Se vastaa useiden suomalaisten autonostajien tarpeisiin, sillä siitä löytyy neliveto, automaattivaihteisto, polttoainetehokkuus ladattavan hybridijärjestelmän ansiosta, käytännölliset ja suuret sisätilat, sekä Mitsubishin viiden vuoden tehdastakuu”, kertoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

Tutustu Mitsubishi-mallistoon: