Mitsubishin myynti kasvaa Suomessa nyt kohisten

21/5/2019

Suomessa on ensirekisteröity henkilöautoja Trafin tilastojen mukaan tämän vuoden tammikuun ja maaliskuun välisenä aikana yhteensä 28 736 kappaletta. Vuonna 2018 vastaavaan aikaan henkilöautoja ensirekisteröitiin yhteensä 34 056 kappaletta, eli henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut Suomessa -15,6 prosenttia.

Vastaavasti Mitsubishin ensirekisteröinnit ovat kovassa nousussa, sillä tämän vuoden tammikuun ja maaliskuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity 527 kappaletta, kun viime vuoden vastaavaan aikaan niitä rekisteröitiin 178 kappaletta. Mitsubishin myynti onkin alkuvuoden jälkeen huimassa 196 prosentin kasvussa. Mitsubishin markkinaosuus on noussut 1,8 prosenttiin, kun se viime vuonna vastaavaan aikaan oli 0,5 prosenttia.

Uusi OUTLANDER PHEV, ASX ja ECLIPSE CROSS kasvun taustalla

Mitsubishin huiman myynnin kasvun taustalla ovat markkinoilla hyvin vastaanotetut uusi OUTLANDER PHEV ladattava hybridi, uudistunut ASX ja uusi ECLIPSE CROSS. Kaikki mallit ovat korityypiltään katumaastureita tai SUV-malleja. OUTLANDER PHEV:n myynti on kasvanut viime vuoden ensimmäiseen kvartaaliin verrattuna 368 %, ASX:n 466 % ja ECLIPSE CROSS:in 509 %.

”Suomalaiset ovat löytäneet hyvin täysin uudistuneen katumaasturimallistomme. Mallistostamme löytyy tällä hetkellä monia suomalaisia kiinnostavia vaihtoehtoja erilaisiin kokoluokkiin, vetotapoihin ja voimalinjoihin. Esimerkiksi Mitsubishi OUTLANDER PHEV on maailman myydyin ladattava hybridikatumaasturi ja uskomme, että se on ennen pitkää myydyin ladattava hybridikatumaasturi myös täällä meillä Suomessa”, kertoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi Johtaja Markku Riekkola.

Tutustu Mitsubishi-mallistoon: