Rinta-Joupin Autoliike laajentaa Mitsubishi-edustustaan Kokkolaan ja Ouluun

16/01/2020

Rinta-Joupin Autoliike Oy edustaa Mitsubishia tällä hetkellä Tervajoella, Rovaniemellä, Porissa, Mikkelissä, Vaasassa ja Jämsä/Jyväskylä-alueella. Tammikuusta alkaen Rinta-Joupin Autoliike edustaa Mitsubishia myös Kokkolassa. Kevään 2020 aikana Rinta-Joupin Mitsubishi-edustus laajenee myös Ouluun.

”Rinta-Joupin Autoliike on osoittanut erinomaisia tuloksia Mitsubishin myynnin parissa. Yhteistyömme laajeni vuoden 2019 aikana ja Rinta-Joupin Autoliikkeen tekemät panostukset ovat lisänneet brändimme ja asiakaskokemuksen pitkäjänteistä kehittymistä Rinta-Joupin Autoliikkeen edustamilla alueilla”, sanoo Bergé Auto Nordics Oy:n Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

”Mitsubishin mallistosta löytyy eri kokoisia katumaastureita, nelivetoja ja ladattava hybridi. Uusi mallistomme löi itsensä hienosti läpi viime vuonna Suomessa. Esimerkiksi maailman myydyin ladattava hybridikatumaasturi Outlander PHEV on ottanut paikkansa myös täällä meillä yhtenä markkinoiden suosituimpana ladattavana hybridinä. Lisäksi uuden ASX:n vilkas ennakkokysyntä lupaa meille hyvää myös alkaneena vuonna”, Riekkola jatkaa.

”Mitsubishin myynti on ollut kovassa kasvussa Suomessa. Olemme lisänneet panoksiamme Mitsubishin edustukseen ja nyt vuorossa on kiinnostavat Kokkolan ja Oulun alueet, joissa näemme paljon potentiaalia Mitsubishin uudistuneelle mallistolle”, kertoo Rinta-Joupin Autoliike Oy:n toimitusjohtaja Ari Rinta-Jouppi.

Samassa yhteydessä Kokkolan Autovälitys lopettaa Mitsubishi-autojen myynnin Kokkolassa.

Rinta-Joupin Autoliike palvelee automyynnin asiakkaita Kokkolassa osoitteessa: Indolantie 7.