Suomen Laatuautot Oy aloittaa Mitsubishi-jälleenmyynnin Kirkkonummella

28/04/2020

Mitsubishi laajentaa jälleenmyyjäverkostoaan Suomessa, kun maahantuoja Bergé Auto Nordics Oy ja Suomen Laatuautot Oy ovat sopineet merkin vähittäismyynnin aloittamisesta Kirkkonummella.

”Sopimus vahvistaa Mitsubishin asemaa Uudellamaalla. Olemme iloisia, että pystymme haasteellisista ajoista huolimatta laajentamaan Mitsubishin myyntiverkostoa Suomessa”, sanoo Mitsubishi Brand Director Markku Riekkola.

Suomen Laatuautot Oy on jo toinen uusi jälleenmyyjä Mitsubishille lyhyen ajan sisällä. Merkki ilmoitti aiemmin tässä kuussa aloittavansa Salon Autotalon kanssa automyynnin ja -huollon.

”Olemme tyytyväisiä, että pääsemme laajentamaan uusien autojen valikoimaamme Mitsubishillä Kirkkonummella. Merkki on vahvassa nousussa Suomessa. Mitsubishin hybridi- ja neliveto-osaaminen kiinnostaa suomalaisia niin yksityis- kuin yrityskäyttäjiäkin”, kertoo Suomen Laatuautot Oy:n autontalojohtaja Kim Sällsten.

Viime vuosi oli Mitsubishille Suomessa kaikkien aikojen paras koko 2000-luvulla. Mitsubishin henkilöautoja rekisteröitiin vuoden 2019 aikana yhteensä 1961 kappaletta, kun vuonna 2018 niitä rekisteröitiin 1075 kappaletta. Merkin markkinaosuus nousi viime vuonna 1,7 prosenttiin, kun se oli vuonna 2018 0,9 prosenttia. Mitsubishi-malleista eniten myyntiään kasvattivat ladattava hybridikatumaasturi Outlander PHEV (+195 %) ja kompakti katumaasturi ASX (+171 %).

Suomen Laatuautot Oy palvelee Kirkkonummella osoitteessa: Munkinkuja 7.