Uusi Mitsubishi Colt - nyt ennakkomyynnissä

Ikonisen Mitsubishi Coltin uusin sukupolvi esittelyssä

  • Suomeen marraskuussa saapuva ikoninen Colt palaa Mitsubishi-mallistoon
  • Täysin uuden, seitsemännen sukupolven Coltin hinnat alkavat 19 990 eurosta.
  • Eurooppalaisille markkinoille kehitetty uusi Colt tulee tarjolle myös hybridiversiona.
  • Colt on varustettu kaikkien uusien Mitsubishi-mallien tavoin viiden vuoden tehdastakuulla.
  • Täysin uusi Mitsubishi Colt saapuu marraskuussa Suomeen erittäin kilpailukykyisenä. Uuden, seitsemännen sukupolven Coltin hinnat alkavat 19 990 eurosta.

”Uusi Colt on hinnoiteltu segmentissään erittäin houkuttelevasti. Samalla auto on ominaisuuksiltaan luokkansa parhaimmistoa. Olemme todella ylpeitä uudesta Coltissa ja sen ympärille syntyneensä mielenkiinnosta tuotetta kohtaan”, sanoo astara Finlandin Mitsubishi Brand Director Jyrki Mäkinen.

Uuden Coltin vetovoimaisuutta lisää sen voimalinjatarjonta. Auto on saatavana uuden ASX-mallin tavoin täyshybridinä. Hybridimalliston hinnat alkavat 25 990 eurosta.

Klassikon paluu

Colt on todellinen klassikko Mitsubishi-mallistossa. Vuonna 1978 ensimmäisen kerran Euroopassa esiteltyä autoa myytiin kuuden ensimmäisen sukupolven aikana yhteensä 1,2 miljoonaa kappaletta. Nyt esiteltävä seitsemännen sukupolven Colt perustuu Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin CMF-B-alustalle. Auto on suunniteltu eurooppalaisille markkinoille tarjoamalla edistyksellisiä voimalinjoja, älykästä suunnittelua sekä modernia teknologiaa.

Selkeä ja kattavasti varusteltu mallisto

Uuden Coltin mallisto muodostuu kolmesta eri varustetasosta: Invite, Intense ja Instyle. Jo hinnat alkaen -varustetaso on kattava sisältäen muun muassa seuraavat mukavuus- ja turvallisuusvarusteet: automaattinen ilmastointi, peruutuskamera, pysäköintitutkat edessä ja takana, 7-tuumainen kosketusnäyttö, kaistavahti, kaistallapitoavustin, avaimeton lukitusjärjestelmä, langaton älypuhelimen lataus, langaton Apple CarPlay ja Android Auto sekä vakionopeudensäädin. Hinnat alkaen mallina on Mitsubishi Colt Invite 1.0L MPI-T 90 hv, jossa on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto.

Täyshybridi -voimalinja ja edistykselliset teknologiat

Malliston keihäänkärkenä on täyshybridi 1.6L Hybrid (145 hv). Täyshybridimalli on varustettu kahdella sähkömoottorilla ja automaattisella monitilavaihteistolla. Hybridimallin toimintamatka on jopa 900 kilometriä. Auton yhdistetyt CO2-päästöt ovat alhaisimmillaan 94 g/km. Täyshybridi on saatavana myös Instyle-varustetasolla, joka sisältää muun muassa 10-tuumaisen digitaalimittariston, Around View Monitor -kamerajärjestelmän, yhdeksällä kaiuttimella varustetun Bose Premium -äänentoistojärjestelmän, mukautuvan vakionopeudensäätimen Stop & Go -ominaisuudella, pysäköintiavustimen sekä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän peruutettaessa.

”B-segmentti on Coltille ja koko Mitsubishi-merkille suuri mahdollisuus Suomessa. Monen tähän asti luokkaa hallinneiden mallien tuotanto on kokonaan loppumassa, mikä tarkoittaa sitä, että noin 30 prosenttia segmentin volyymista menee uudelleen jakoon. Tähän kysyntään pystymme vastaamaan uudella Coltilla ja keväällä esitellyllä ASX-mallilla. Coltin vetovoimaa kilpailijoihin nähden lisää Mitsubishin viiden vuoden tehdastakuu sekä viiden vuoden ajoturvapalvelu Euroopassa”, Mäkinen luettelee. Uusi Colt valmistetaan allianssin Bursan tehtaalla Turkissa.

Täysin uusi Colt

Oletko valmis tutustumaan Coltin kaikkiin ominaisuuksiin? Lue lisää klikkaamalla alla olevaa painiketta.