Mitsubishi Suomi yhteistyöhön lumilautailija Hans Kestilän kanssa

21/5/2019

Mitsubishi Suomi ja lumilautailija Hans Kestilä ovat aloittaneet yhteistyön. Hansin seikkailuihin Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n kanssa pääset tutustumaan Mitsubishi News -osiossa.

"Yhteistyö Hansin kanssa tuntui meille erittäin sopivalta ratkaisulta, sillä mallistomme ladattava hybridikatumaasturi Mitsubishi OUTLANDER PHEV sopii Hansin elämäntyyliin loistavasti. Monipuolinen auto monipuolisen elämänmenon tarpeisiin", kertoo Mitsubishi Suomen Johtaja Markku Riekkola. "Haluamme yhdessä Hansin kanssa kertoa lisää Mitsubishi OUTLANDER PHEV:n päivittäisistä käyttökokemuksista, sillä uusista ja vaihtoehtoisista voimalinjoista on kuluttajien keskuudessa vielä paljon kysymyksiä", Riekkola lisää.

Hans lumilautailee, on diplomi-insinööri, yrittäjä ja perheen isä, asuu pääkaupunkiseudulla, ja matkustaa harrastusten vuoksi ympäri Suomea ja ympäri maailmaa. Auton tulee olla turvallinen, tilava, monipuolinen ja ekologinen, jotta se vastaa Hansin päivittäisiä vaatimuksia.

"Oon todella fiiliksissä siitä, miten yhteistyö Mitsubishi Suomen kanssa on lähtenyt käyntiin. Vaikka yhteistä taivalta on takana vasta muutamia kuukausia, olemme jo nyt päässeet ideoimaan ja tekemään tosi kiinnostavia projekteja yhdessä. Mitsubishi OUTLANDER PHEV istuu mainiosti mun arkeen - kaupunkimaisemassa sähkömoottorit pääsevät oikeuksiinsa ja reissun päällä taas nelivedosta ja muista ajo-ominaisuuksista on paljon etua. On tosi hienoa olla mukana tekemässä persoonallista ja lokaalia markkinointia - enkä malta odottaa, mitä kaikkea siistiä tulemme vielä saamaan yhdessä aikaiseksi", Kestilä summaa.

"Olemme innoissamme yhteistyöstä ja toivomme, että vanhat, uudet ja tulevat Mitsubishi OUTLANDER PHEV -asiakkaat saavat Hansin tarinoista mukavien lukukokemusten lisäksi paljon hyödyllistä tietoa ladattavien hybridien maailmasta", Riekkola lisää.

Lue lisää Hansin ensimmäisistä ajokilometreistä Mitsubishi OUTLANDER PHEV:llä