AJETTAVUUS

Kompakti katumaasturi on täydellinen valinta kaupunkiin. Sen ketterä ja tasainen ajettavuus, korkea maavara ja laajat asetusten säätömahdollisuudet takaavat, että kaupungissa ajaminen on aina nautinnollista. 

HYBRIDI KAIKISTA NÄKÖKULMISTA

Molempien maailmojen parhaat puolet

Uusi ASX ei ole hybridi pelkästään sen vuoksi, että sitä on saatavilla erilaisilla hybridivoimalinjoilla, vaan se on myös muotoilultaan hybridi. Se on osittain hatchback ja osittain katumaasturi, joka tekee siitä loistavan ja monipuolisen valinnan kaupungissa liikkumisen tuomiin haasteisiin.

KORKEA ISTUMA-ASENTO

Korkea ajoasento parantaa näkyvyyttä

Uuden sukupolven ASX:ssä korostuu katumaastureiden parhaat puolet. Näihin lukeutuu muun muassa korkea istuma-asento, joka takaa sen, että kuljettajalla on hyvä näkyvyys tien päällä. Korkea maavara taas tekee ajamisesta vaivatonta niin epätasaisilla teillä kuin haastavissakin olosuhteissa.

VOIMALINJAT

Vaihtoehtoja jokaiseen elämäntyyliin

Etsit sitten taloudellista polttomoottoria, ympäristöystävällistä hybridiä tai plug-in hybridiä, uuden ASX:n monipuolinen mallisto pitää huolen, että löydät varmasti juuri sinulle mieluisan version.

Tutustu ASX:n voimalinjoihin

Laaja valikoima voimalinjoja polttomoottorista plug-in hybridiin takaa, että löydät itsellesi mieluisan version uudesta ASX:stä.

Ominaisuudet Hyödyt
BENSIINI

Manuaali

6-vaihteinen manuaali.

1.0-litrainen turboahdettu moottori.

Turboahdin mahdollistaa moottorin kompaktin koon sekä taloudellisen ja ideaalin ajettavuuden kaupunkiajossa. Bensiinimoottorissa on matalat CO2-päästöt.
KEVYT
HYBRIDI (MHEV)

Manuaali

6-vaihteinen manuaali.

1.3-litrainen turboahdettu moottori.

Pieni sähkömoottori avustaa kiihdytyksissä ja säästää polttoainetta. Se on hyödyllinen varsinkin kaupungissa ajaessa, jossa pysähtyminen ja liikkeellelähdöt ovat toistuvia.
KEVYT
HYBRIDI (MHEV)

Automaatti

7-portainen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

1.3-litrainen turboahdettu moottori

Pieni sähkömoottori avustaa kiihdytyksissä ja säästää polttoainetta. Se on hyödyllinen varsinkin kaupungissa ajaessa, jossa pysähtyminen ja liikkeellelähdöt ovat toistuvia. Automaattivaihteisto tekee ajamisesta vaivatonta.

TÄYSHYBRIDI (HEV)

Automaatti

1.6-litrainen moottori + sähkömoottori. Ajon aikana itselataava hybridi. Matalissa nopeuksissa sähkömoottori tuottaa energiaa ajoneuvon liikuttamiseen. Taloudellisempi ja vähäpäästöisempi vaihtoehto kevythybridien sijasta. Täyshybridi takaa hiljaisen ajettavuuden.
PLUG-IN HYBRIDI (PHEV)

Automaatti

1.6-litrainen moottori + sähkömoottori.

Ajoakun lataus tapahtuu latausjohdon välityksellä. Suurempi akku mahdollistaa nopeamman ajon ja pidemmän toimintamatkan pelkästään sähköajotilassa ajaessa. Polttoainetta ei kulu eikä päästöjä synny ajaessa EV-tilassa.

MULTI SENSE-AJOTILAT

Tee ajokokemuksestasi sinun näköisesi

Kojelaudan keskellä sijaitsevasta SDA infotainment-näytöstä voit personalisoida monia ASX:n asetuksia oman makusi mukaan. Valitse ECO, SPORT tai MY-SENSE-ajotilojen väliltä. Jos haluat täyden personalisoinnin, vaihda ohjaustilaa ja valitse itsellesi mieluinen tunnelmavalaistus. Voit myös personalisoida mittaristoon sisäänrakennettua näyttöä ja sen näkymiä.

5 VUODEN TAKUU VAKIONA

Mielenrauhasi on meille tärkeintä

5 vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuu ei ainoastaan tuo mielenrauhaa sinulle, vaan sen mukana saat myös 8 vuoden tai 160 000 kilometrin ajoakun kapasiteettitakuun sekä 5 vuoden Mitsubishi-Ajoturvapalvelun veloituksetta.*

Uuden sukupolven ASX

Oletko valmiina tutustumaan uuden ASX:n ulkopuoleen tarkemmin? Klikkaa alla olevaa painiketta.