Ulkopuolen muotoilu

Voimakkaasti muotoiltu keula sekä näyttävät LED-ajovalot tekevästä uudesta ASX:stä itsevarman ja dynaamisen näköisen. Ajaessa uutta ASX:ää olet aina huomion keskiössä.

MODERNI JA DYNAAMINEN MUOTOILU

Seikkaile tyylillä

Uuden sukupolven ASX kääntää päitä dynaamisen ja vankan keulan sekä näyttävän takaosan ansiosta. Leveä ja vahva rakenne sekä monipuolinen tavaratila mahdollistavat ajamisen haastavissakin oloissa.

KOMPAKTI JA TYYLIKÄS

Upeat yksityiskohdat muotoilussa

Lisätäksesi tyylikkyyttä entisestään, valitse omaan ASX:ääsi mustat tai kromiset sivulistat, mustat sivuhelmat ja mustat tai kromiset lokasuojan yksityiskohdat.

KEULAN MUOTOILU

Näyttävä muotoilu tuo huomion keskipisteen sinuun

Mitsubishille tunnusomainen muotoilukieli on tärkeä osa muotoilufilosofiaamme. Uuden ASX:n keula korostaa sporttisuutta, kilpailunhalua ja kykyä tarttua uusiin haasteisiin.

DYNAMIC SHIELD-MUOTOILU KEULASSA

Turvallisuus ja sporttisuus keskiössä

ASX:n keulan Dynamic Shield-muotoilussa korostuu turvallisuus ja sporttisuus. Katumaastureille tyypillinen vahva ja vankka ulkomuoto on myös isosti läsnä ulkopuolen muotoilussa.

VOIMAKAS SILUETTI

Timantti, joka erottuu joukosta

Vankka ja voimakas olemus korostuu jokaisesta ASX:n yksityiskohdasta. Sivuprofiilia yhdistää virtaviivainen siluetti sekä harteikas, mutta sporttinen muotoilu.

UUSI MALLIMERKKI JA LOGO

UUTUUDEN KOROSTAMINEN

Koska uusi ASX on niin erilainen edeltävästä, oli meistä parasta suunnitella sitä varten täysin uusi mallimerkintä ja tekstilogo auton takaosaan.

LED-AJOVALOT

Näe paremmin ja ja tule nähdyksi

Tehokkaat ja modernit LED-ajovalot kestävät pitkään ja tuottavat tehokkaamman ja lämpimämmän valon. Ne myös häikäisevät vähemmän vastaantulijoita.

LED-TAKAVALOT

Näy takana oleville

ASX:n LED-takavalot tekevät muotoiluista sporttisen ja takaavat paremman näkyvyyden.

17-TUUMAISET TERÄSVANTEET TAI 18-TUUMAISET KEVYTMETALLIVANTEET

Ripaus urheilullisuutta

Uusi ASX on saatavilla joko 17-tuumaisilla teräsvanteilla tai 18-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. Lisätäksesi katu-uskottavuutta, valitse itsellesi diamond cut black viimeistelyllä varustetut kevytmetallivanteet.

Uuden sukupolven ASX

Oletko valmiina tutustumaan ASX:n sisätiloihin? Klikkaa alapuolista painiketta.