Sisätilat

Mitsubishi ASX on käytännöllinen. Kyytiin mahtuu viisi henkilöä, ja tavara- ja säilytystilaa on reilusti. Lisäksi Mitsubishi ASX:ssä on paljon vaikuttavia ominaisuuksia vakiovarusteena.

Tavaratila

Tilaihme

Minne oletkin matkalla, Mitsubishi ASX:n kyytiin voit ottaa mukaan kaiken tarvitsemasi, sillä tarjolla on jopa 406 litraa* tavaratilaa, kun matkustajia on viisi. Helposti avattava takaluukku on riittävän leveä isoimmillekin tavaroille, ja matala lattiakorkeus helpottaa painavamman lastin siirtämistä sisään ja ulos. Takaistuin voidaan taittaa kokonaan alas, jolloin saadaan runsaasti säilytystilaa suurten tavaroiden kuljettamiseen. 60:40-suhteessa taittuva takaistuin voidaan myös taittaa osittain alas, jolloin saadaan tilaa polkupyörille tai muille erikoispitkille esineille - takaistumatilasta tinkimättä.

* Sisältää 13-litraisen lattian alla olevan säilytystilan (renkaanpaikkaussarjalla).

apple-carplay
Smartphone Link Display Audio -järjestelmä (SDA)

Laajentaa maailmaasi

Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay**: iPhone**-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri**:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone**:asi, jopa tien päällä.  
mitsubishi-asx-lasikatto
Lasikatto

Älä missaa maisemia

Panoraamalasikatto lisää uuden ulottuvuuden ajamiseen. Sen ansiosta sinä ja matkustajasi voitte nauttia maisemista joka suunnasta. Auringon paistaessa voit käyttää sisäänrakennettua sähköistä aurinkosuojaa.

Istuinten muotoilu

Mukavuutta pitkälläkin matkalla

Istuimet on suunniteltu takaamaan selälle maksimaalisen tuen ja kaikilla matkustajilla on lisäksi runsaasti jalka- ja päätilaa. Mitsubishi ASX:n saa aina lämmitettävillä etuistuimilla.
asx-ohjauspyora

Ohjauspyörän käyttökytkimet

Kaikki mitä tarvitset käden ulottuvilla

Kaikki suosikkimediasi, kuten FM-radio tai älypuhelimesi, voidaan helposti valita ja ohjata ohjauspyörän käyttökytkimistä, joten sinun ei tarvitse ajon aikana irrottaa katsettasi tiestä.
ASX ajotietokone
Ajotietokoneen LCD-monitoimivärinäyttö

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

Selkeälukuiseen ja tyylikkääseen mittaristoon sisältyy myös LCD-monitoimivärinäyttö, joka kertoo sinulle hyödyllisiä tietoja muun muassa polttoaineen keskikulutuksesta, ajetun matkan pituudesta ja ulkolämpötilasta.    
ASX säilytysratkaisut
Matkustamon säilytysratkaisut

Koti kaikille tavaroillesi

Lukuisat ympäri matkustamoa sijoitetut säilytysratkaisut tarjoavat runsaasti tilaa kaikelle, mitä matkaan tarvitaan mukaan. Etuovien taskuissa on pullopidikkeet juomillesi ja keskikonsolissa mukitelineet.
Mitsubishi asx
Tutustu Mitsubishi ASX:n turvallisuuteen.