Sisätilat

Uudessa ASX:ssä on runsaasti jalkatilaa ja kattokorkeutta niin edessä kuin takanakin. Sisätilat ovat ennen kaikkea elegantit ja täynnä modernia teknologiaa tehdäkseen arjestasi nautinnollisempaa.

Sisä- ja tavaratilat

Runsaasti tilaa viidelle ihmisille tavaroineen

Uuden ASX:n tavaratila on leveä ja sen matala lattia tekee tavaroiden lastaamisesta ja purkamisesta helppoa. Tavaratila on jopa 422-litrainen, jota voidaan laajentaa entisestään 114 litralla, kun takaistuimet liu’utetaan etuasentoon.*

KULJETTAMINEN

Isojen tavaroiden kuljettaminen tehty helpoksi

Kuljettaessasi isoja tavaroita takaistuinten taittaminen on tehty helpoksi, sillä ASX:ssä on käytännöllinen istuimien vapautuspainike. Takaistuimien selkänojan voi myös kaataa tarvittaessa 60:40-suhteessa. Liu’uta takaistuimet kokonaisuudessaan eteenpäin saadaksesi entistä enemmän tavaratilaa käyttöösi.

VERHOILUVAIHTOEHDOT

Mukavuuden uusi taso

ASX:n istuimet ovat suunniteltu tarjoamaan maksimaalisen tuen. Verhoiluja on saatavilla kestävillä kangasverhoiluilla, joissa on yksityiskohtaiset ompeleet. Kun haluat lisää luksusta, valitse nahkaverhoillut istuimet. Voit myös valita ASX:ään sähköisesti säädettävän kuljettajan istuimen manuaalisella ristiselän tuella.

10-tuumainen digitaalinen kuljettajan näyttö

Personalisoi mittariston näkymiä

Kuljettajan edessä sijaitsee Multi-information-näyttö, josta kuljettaja näkee nopeuden, kierroslukumittarin ja sen kautta voi lukea hyödyllisiä sekä ajankohtaisia tietoja esimerkiksi ajotilasta. Mikä parasta, voit personalisoida mittariston näkymiä makusi mukaan.

Edistykselliset älyominaisuudet

Uusi ASX on suunniteltu pitämään sinut yhteyksissä kaikkialla, jotta matkanteko on aina ensiluokkaisen mukavaa.

9.3-TUUMAINEN SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO [SDA]

Kaikki suosikkisovelluksesi yhdellä näytöllä

SDA-näyttö sijaitsee ASX:n keskikonsolissa. Voit yhdistää älypuhelimesi siihen helposti Android Auto™ tai Apple CarPlay™ teknologioiden avulla. Yhdistämällä älypuhelimesi SDA:han voit käyttää suosikkisovelluksiasi suoraan SDA-näytöltä.

LANGATON LATAUS

Käytännölliset ominaisuudet helpottavat elämääsi

Yksi ominaisuus mistä varmasti pidät on älypuhelimen langaton lataus. Laitat vain älypuhelimesi langattomalle latausalustalle aloittaaksesi latauksen.

Fresh Air Technology

Bose audiojärjestelmä rikastamassa äänimaailmaa

Bose® Premium Sound -äänentoistojärjestelmään kuuluu 9 kaiutinta. Tämän lisäksi siihen kuuluu tavaratilassa sijaitseva Fresh Air Subwoofer, joka on yhdistetty auton ulkopuolelle optimoidakseen bassoa. Nauti kookkaasta tavaratilasta ilman, että joudut tinkimään Bose:n tunnetusti rikkaasta matalasta äänimaailmasta.

Rauhallinen ja mukava matkanteko

Uusi ASX on suunniteltu tekemään matkanteostasi mahdollisimman mukavaa jokaista yksityiskohtaa myöden.

Monipuoliset ja personoitavat sisätilat

Elegantit sisätilat

Rentouttava tunnelma auton sisätiloissa on äärimmäisen tärkeä asia, ja siinä uusi ASX onkin omiaan. ASX:n sisätilat on luotu niin kuljettajan kuin matkustajien rentoutumista varten. Tästä esimerkkeinä toimii pehmeät ja mukavat istuimet, laadukas äänentoistojärjestelmä ja tyylikkäästi integroidut sisätilan tunnelmavalaistukset.

Lämmitettävät istuimet ja ohjauspyörä

Pienet yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden

ASX:n lämmitettävä ohjauspyörä on asia, jota on helppo arvostaa kylmillä keleillä. Lämmitettävät etuistuimet taas takaavat, että uudessa ASX:ssä ei tarvitse palella kovillakaan pakkasilla.

Panoraamakatto

Lisävaloa sisätiloihin

Panoraamakatossa on neljä eri asentoa, joiden väliltä voit valita oman makusi mukaan. Panoraamakatto tekee sisätiloista entistä rentouttavammat tuoden auringonvaloa sisätiloihin.

Uuden sukupolven ASX

Odotat varmaan jo innolla päästäksesi lukemaan ASX:n turvallisuuteknologioista? Klikkaa alla olevaa painiketta lukeaksesi lisää.