Sisätilat

Kompaktiksi katumaasturiksi uudessa Mitsubishi ASX:ssä on reilusti jalka- ja päätilaa. Tilaa ei ole ainoastaan etupenkin matkustajille, sillä myös takapenkiläisille tilaa on reilusti mukavaan matkustamiseen. 

Uusi 8" Smartphone Link Display Audio -järjestelmä (SDA)

Laajentaa maailmaasi

Uudessa Mitsubishi ASX:ssä on uusi 8" Smartphone Link Display Audio -järjestelmä (SDA). Tämä uusi mediakeskus on entistä parempi ja käyttäjäystävällisempi. Uudessa SDA:ssa on 8" kosketusnäyttö, navigaattori* ja uusi nopeampi prosessori, joka tekee siitä entistä nopeamman käyttää. Näet SDA:sta myös tärkeitä ajamiseen liittyviä tietoja. Uusi 8" SDA-järjestelmä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Apple CarPlay*: iPhone*-älypuhelimen yhdistäminen SDA:han mahdollistaa esimerkiksi karttojen, musiikin, puheluiden ja viestien helpon hallinnoinnin Siri*:n kautta. SDA-järjestelmä auttaa sinua intuitiivisesti käyttämään iPhone*:asi, jopa tien päällä.

Tavaratila

Tilaihme

Minne oletkin matkalla, Mitsubishi ASX:n kyytiin voit ottaa mukaan kaiken tarvitsemasi, sillä tarjolla on jopa 406 litraa** tavaratilaa, kun matkustajia on viisi. Helposti avattava takaluukku on riittävän leveä isoimmillekin tavaroille, ja matala lattiakorkeus helpottaa painavamman lastin siirtämistä sisään ja ulos. Takaistuin voidaan taittaa kokonaan alas, jolloin saadaan runsaasti säilytystilaa suurten tavaroiden kuljettamiseen. 60:40-suhteessa taittuva takaistuin voidaan myös taittaa osittain alas, jolloin saadaan tilaa polkupyörille tai muille erikoispitkille esineille - takaistumatilasta tinkimättä.

** Sisältää 13-litraisen lattian alla olevan säilytystilan (renkaanpaikkaussarjalla).

Joustavat istuinratkaisut

Tavallista pidemmille kuormille

Takaistuimet taittuvat 60:40-suhteessa. Toisin sanoen osa takaistuimesta voidaan taittaa alas. Tämän avulla voit kuljettaa autossa esimerkiksi pyörän tai erityisen pitkä tavaroita, jättäen kuitenkin vielä istuintilaa matkustajille.

Ajotietokoneen LCD Multi-Information -näyttö

Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä

Selkeälukuiseen ja tyylikkääseen mittaristoon sisältyy myös LCD-monitoimivärinäyttö, joka kertoo sinulle hyödyllisiä tietoja muun muassa polttoaineen keskikulutuksesta, ajetun matkan pituudesta ja ulkolämpötilasta.    

ISTUINTEN MUOTOILU

Mukavuutta pitkälläkin matkalla

Istuimet on suunniteltu takaamaan selälle maksimaalisen tuen ja kaikilla matkustajilla on lisäksi runsaasti jalka- ja päätilaa. Valittavanasi on myös sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin ja lämmitettävät etuistuimet. 

Uusi Mitsubishi ASX

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?