Turvallisuus

Olemme olleet ajoneuvoteknologian eturintamassa siitä hetkestä alkaen, kun aloitimme autojen valmistuksen yli 100 vuotta sitten. Nykyään kaikki automme on varustettu älykkäillä järjestelmillä, jotka tukevat turvallisempaa ajamista ja suojaavat sinua ja matkustajiasi.

ETUTÖRMÄYSVAROITIN (FCM)

Turvallisempi törmäyksen sattuessa

Etutörmäysvaroitin auttaa estämään etutörmäyksiä tai vähentämään niistä aiheutuvaa vahinkoa, jos törmäystä ei voi estää. Varoitin reagoi autoihin ja jalankulkijoihin kameran ja lasertutkan avulla. Jos järjestelmä havaitsee törmäysvaaran, kuuluu varoitusääni ja auto hidastaa automaattisesti.

KAISTAVAHTI (LDW)

Jos ajelehdit, auto kertoo sen sinulle

Tämä älykäs toiminto antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos auto ajautuu ajokaistaltaan ilman suuntavilkun käyttämistä. 

AUTOMAATTISET KAUKOVALOT (AHB)

Säätää valot puolestasi

Jotta pimeällä ajaminen olisi turvallisempaa, mukavampaa ja helpompaa, kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloiksi, kun edessä havaitaan muita ajoneuvoja. Valot myös palautuvat kaukovaloiksi automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse irrottaa käsiäsi ohjauspyörästä valojen säätämiseksi.

RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION) -KORI

Suunniteltu suojelemaan sinua

Uuden Mitsubishi ASX:n törmäysturvallisuutta on parannettu huomattavasti Mitsubishi Motorsin RISE-korilla (Reinforced Impact Safety Evolution), joka absorboi tehokkaasti törmäysenergiaa ja suojaa koria ja kaikkia matkustajia törmäystilanteessa. Sinä ja matkustajasi olette mahdollisimman turvallisessa ympäristössä, kun sitä eniten tarvitsette.

7 TURVATYYNYN JÄRJESTELMÄ

Suojaa kaikille matkustajille

Uusi Mitsubishi ASX suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot.

MÄKILÄHTÖAVUSTIN (HSA)

Ei auton liukumista taaksepäin

Mäkilähtöavustin estää autoa liukumasta taaksepäin lähdettäessä liikkeelle jyrkässä ylämäessä. Se pitää automaattisesti jarrut päällä enintään kahden sekunnin ajan, kunnes kaasupoljinta painetaan.

Uusi Mitsubishi ASX

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?