Turvallisuus

Turvallisuus on ollut meille aina ehdottoman tärkeää autojemme suunnittelussa ja valmistamisessa. Mitsubishi ASX on yksi esimerkki tästä. Se sisältää älykkäitä ominaisuuksia, jotka suojaavat matkustajia ja edistävät turvallisempaa ajamista. 
mitsubishi-asx-makilahtoavustin
Mäkilähtöavustin (HSA)

Ei auton liukumista taaksepäin

Mäkilähtöavustin tekee jyrkissä ylämäissä liikkeelle lähdön helpommaksi estämällä autoa liukumasta taaksepäin. Kun mäkilähtöavustin on käytössä, se pitää automaattisesti jarrut hetken päällä, jotta kuljettaja ehtii siirtää jalkansa kaasupolkimelle.
mitsubishi-asx-turvatyyny
7 turvatyynyn järjestelmä

Suojaa kaikille matkustajille

Mitsubishi ASX suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot.

Xenon-ajovalot automaattisella korkeudensäädöllä

Näe pidemmälle

Xenon-ajovalot automaattisella korkeudensäädöllä lähettävät laajempia valonsäteitä valaisemaan entistä leveämpää tieosuutta edessäsi. 

Aktiivinen ajovakauden- ja pidonhallintajärjestelmä (ASC)

Vakautta ja hallittavuutta

Aktiivinen ajovakaudenjärjestelmä analysoi antureiden avulla auton liikettä ja tunnistaa pyörien sivuttaisluiston. Ohjaamalla moottorin tehoa ja kohdistamalla jarrutusvoimaa soveltuviin pyöriin ASC auttaa pitämään auton liikkeen vakaana ja hallittavana. 
Mitsubishi ASX
Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?